267121889_4904670266264250_644699008683570076_n

Zebra print je ultimativni uzorak ljeta!


Koji print nose sve kulerke Instagrama? ZEBRU!

Kada smo  ga prvi put primijetili na omiljenim djevojkama skrolajući modu na Instagramu, odmah smo poželjeli da saznamo o kakvom se brendu radi. Muškast, povelik model, na samo oko vrlo kompaktne strukture i  izrazito širokog krupnog i zebra printa. Blejzer za hrabre. Upečatljiv. Moćan. Laički rečeno: baš komad, koji se s razlogom vrlo brzo uvukao u mnoge ormare.

@jamiesallmen
@sophia_geiss

Na sreću, o kojem se brendu točno radi vrlo brzo smo saznali zahvaljujući poznatom nam Skandi imenu HANNA SCHÖNBERG koja je lice i kreativni intelekt ovog brenda sa sjedištem u Stockholmu. Težnja brenda je ispuniti potrebu za garderobom s jedinstvenim detaljima. Brend je deklarirala kao high fashion što objašnjava cijenu samoga blejzera, a od ARAKII ponude ništa ne iskače iz okvira nekih basic krpica, osim ovog blejzera koji nas zaista magnetski vuče da uronimo u vijugavi crno bijeli svijet.

@leinlena

Na prvi pogled misao: ovo se teško kombinira. Istina, kombiniranje zebrastog dezena je modni eksperiment. Tanka linija između fijaska i ultimativno moćnog outfita. Možda je i prevelik zalogaj u total look smislu, ali razigrati se s nekim dobrim komadom u ovom dezenu kombinirajući bijelo, crno, jeans može izgledati fenomenalno, a da ne govorimo o wow efektu koji instat dobijete bilo da se radi o casual, noćnoj ili beach varijanti. Ovaj izražajni animalni print volimo i kada dolazi u atipičnim kolorima, a od konkretnih komada osim navedenog ARAKII sakoa koji smo vidjeli i na našoj Niki Turković

@nikaturkovic

pristali bi i na bikini, slip haljinu, oslikane hlače, sandalice na petu… A vi ?

@minamilutinovic
@hannamw
@linneklund
@majawyh
Lea Kraljević
Foto: @aannsokolova
Lea Kraljević
Foto: @aannsokolova