246916730_309187237305809_4621121443736914523_n

Zaljubili smo se u ova svjetla!


I to s razlogom jer u ovom godišnjem dobu akcenat je na rasvjeti i ugodnoj atmosferi u naša 4 zida

A znate već koji smo zaljubljenici u estetiku tako da nam je moda i interijer jednako u fokusu koji nam uveseljava svakodnevnicu. A onda to dijelimo s vama, u najboljoj namjeri da se inspiriramo. Koliko je rasvjeta bitna u prostoru znamo iz vlastitog iskustva na poslu i u svom domu. A tek kada pomislimo da će se za mjesec i manje “smrknuti” već u 17h poslijepodne onda nam je ova tema došla kao naručena. Postaje sve teže nositi breme zimskog vremena i onog sata duže koji nam je ukraden.

@linneklund
@owiudesign
@pernilleteisbaek

Zato kada napokon dođemo kući, rasvjeta je ono što treba biti “po taman”. I to rasvjeta koja će nas automatski prebaciti u svoju vlastitu ugodnu orbitu i gdje nećemo pomisliti na izlazak, osim da onako rekreativno ulovimo sat vremena šetnje na čistom zraku.

@gigi_vives
@owiudesign

Rasvjete osim svoje funkcionalnosti u prostoru daju veliki estetski pečat na sveukupni interijer. Donosimo vam super adresu čije lampe, lusteri, male i velike svjetiljke izgledaju poput umjetničkih instalacija. I uz to su on point inspiracije za izvor svjetlosti i jedan odličan dekor komad u interijeru koji će nam stvoriti cozy kućnu atmosferu. Izvukli smo najinteresantnije i evo ih u nastavku.

@LIGHTZEY
@LINNEKLUND
@IDASOFIAKL
@ANDTRADITION
@ANDTRADITION
@ANDTRADITION
@LOUISPOULSEN
@LOUISPOULSEN
@LOUISPOULSEN
@NORDISKAGALLERIET
@MUUTODESIGN
@NORDISKAGALLERIET
@NORDISKAGALLERIET
Styležurnal
Foto: @blancamiro @nordicstylereport
Styležurnal
Foto: @blancamiro @nordicstylereport