Wide Leg jeans je ultimativni jeans trend u 2023-oj!

Iako je s jeans trendom sve onako neizvjesno jer jeans trendovi traju jako kratko, ovaj model će zasigurno obilježiti 2023. godinu. Plus tome dodajmo da smo svi apsolutno drugačije građeni i ne volimo da nam se takav trend zadaje, ali ipak…. Ukoliko ste imalo slobodni i zaigrani u slaganju outfita, ovaj model je odlična kreativna slagalica za početak dana i sigurno ćete nastaviti s ovim tekstom.

Pinterest
@goucha
@louisedechevigny

I vjerovati nam na riječ jer smo vas već malo zaintrigirali prošle godine (OVDJE) i pustili spin u obliku fotografija s masculine loose and wide leg modelom jeans hlača. Taj model najprije bi pripisali hip hop subkulturi koja je uvijek u wide leg cargo ili jeans hlačama i to je njihov zaštitni znak. Oni su “slobodni” i sve im je nadohvat ruke u oversize krojevima jer im pokreti to zahtijevaju. Eto, ovaj model nas vjerno podsjeća na hip hop generaciju/-e.

@bellahadid

Zahvaljujući Balenciaga kroju jeans hlača koje su “pronosale” najutjecajnije svjetski poznate i priznate modne influenserice poput Pernille Teisbaek i BellE Hadid, ovaj model uključili bismo u feminine izdanja. Nismo ni svjesni koliko se match masculine kroja hlača uopće i fini feminine top, košulja ili pulover “voli”, slaže, upotpunjuje – sve isto kao i u odnosima. Ukoliko tražite opis kroja, one su fluidne, srednje ili visokog struka, mogu biti loose i oversize u struku i onda ih vežemo remenom ili s par uskih modela remena. Mogu biti i baggy wide leg kroja, stvar je samo da je kroj dovoljno loose. Iz razloga duge dužine nogavica mogu se kombinirati s bilo kojom obućom i utrpati u sve modele čizama. Pa evo, o tom stilskom mix & match-u pričamo danas – u vizualima, naravno! Zara ima odlične modele, pogledajte OVDJE, OVDJE, OVDJE, OVDJE, OVDJE, OVDJE, OVDJE i OVDJE

@bellahadid via @vogueitalia
@pernilleteisbaek
@le.petit.colette
@unchicleenmitacon
@karolina.fw
@lescocottespimptonstyle
@karolina.fw
@emitaz
@lunaklestrup
@idasjunnesson
Pinterest
@idasjunnesson
@nazifeeozcan
Sanda Kraljević
Foto: @karoline.fw @pernilleteisbaek
Sanda Kraljević
Foto: @karoline.fw @pernilleteisbaek