Who run the world!? Powered by @galahome & @bangolufsen

Novi podcast pod palicom @divaisback snimljen je u fenomenalnom interijeru Gala Home showroom i u društvu još 8 sjajnih žena

Prošli četvrtak imali smo priliku za jedan kreativni moving kroz Gala Home showroom. Već ranije ste imali priliku na našim IG stories pogledati fotografije jednog od najljepših interijera kod nas. On je showroom i prodajno mjesto velikih brendova, stranih i domaćih, koji pričaju predivnu estetiku i funkcionalnost s fokusom na dom.

@galahome
ARTISAN komoda i
Bang & Olufsen zvučnici seen at @galahome
ARTISAN i Bang & Olufsen “okrugli stol”

U Gala Home osjećat ćete se kao i mi – odlično, opušteno i s nevjerojatno lijepom energijom. A tako je svaki put kada navratimo, jer nama ženama taj interijer godi kao i najbolja masaža ili dobra maskara. Ne, ne šalimo s usporedbom jer Bang and Olufsen slušalice, ARTISAN trpezarijski stol sa stolicama i THE ugradbeni ormar made by Gala Home s fantastičnom metalnom stjenkom sa staklom i famoznom rasvjetom je na našoj bucket listi. PS. Odjevne komade odavno ne kupujemo, mi ih kombiniramo iz naše garderobe u koju smo “pametno” investirali unazad par godina.

@joseffinne
Slušalice brenda Bang & Olufsen dostupne u @galahome

E sada, mjesto radnje Gala Home bio je povod za, kao i uvijek, maestralno vođen podcast pod palicom Erne Saljević aka @divaisback na temu Who run the world!? Hm, žene i naše mjesto u ovom podneblju, reći ćemo tako, jer razgovor je bio sa 8 sjajnih žena koje u svom polju rade nešto što ozbiljno vole, ozbiljno shvaćaju i ozbiljno rade.

Moderator, Erna Saljević aka @divaisback
Josipa Lavrić, profesorica likovne umjetnosti i influenserica
Emica Ćorić, vlasnica Concept Store The Spirit of Herzegowina
Martina Milićević, arhitektica i suosnivačica kreativnog studija za arhitekturu i dizajn Fasada
Nikica Demirović, vlasnica putničke agencije Niky Travel
Monika Vujević, suosnivačica Agencije za digitalni marketing LEMON
Marijana Zubac, nutricionistica, Dr. Andrea Jurić, epidemiologinja

A produkt svega tog im daje slobodu, neovisnost, toliko spominjanu ravnopravnost kao i veliku ljubav i strast koju nose u svemu što rade. Znači, sve one taj svoj posao rade ko’ s poslom i sve to iz svih spomenutih razloga. O čemu smo pričale s Ernom Saljević možete poslušati u novoj epizodi Diva is Back podcasta OVDJE. Ps. On samo što nije online!

@divaisback

Sada imamo i povod da ozbiljno porazgovaramo o slušalicama brenda Bang & Olufsen koje su nosile cijeli tehnički i tonski dio ovog podcasta. Zbog čega? Jer tražeći modni momenat zime i it asesoar sezone shvatismo da su to upravo slušalice koje idu preko ušiju da se vide. One su dio gotovo svakog dobro satkanog outfita i gotovo je nemoguće ne primijetiti da u posljednje vrijeme svi žele da ih nosaju dobri ritmovi kroz svakodnevni život.

@divaisback

Barem se mi nadamo da je tako. Jer ne podržavamo trendove s kratkim rokom trajanja. I ne želimo vjerovati da ih modni maheri gledaju samo kao rekvizit u ulozi stila, nego kao gadget koji koristi ritualu, a uz to fenomenalno izgleda.

@nikkkes

Kada bismo birali jedne takve slušalice za sebe, onako Styležurnal iskreno, birali bismo Bang & Olufsen. Argumenti su nam vrlo jednostavni i mi bi to sročili ovako: Bang & Olufsen je danski brend, a mi smo slabi na svu skandinavsku estetiku koju u ovom slučaju prepoznajemo po famoznoj sponi dizajna i ekstremno naprednoj tehnologiji zvuka. Znamo da se kvaliteta itekako dobro plaća, tako i ovaj brend dobro cijeni svoju što je skroz na skroz legitimno.

@nikkkes
Styležurnal
Foto: @divaisback, @joseffinne, @galahome, bljesak.info
Styležurnal
Foto: @divaisback, @joseffinne, @galahome, bljesak.info