WHITE LINES od kreatora Álexa Pina, tvorca La casa de papel

Britansko-španjolski misteriozni triler koji je stvorio Álex Pina. Prva sezona s 10 epizoda objavljena je na Netflixu 15. svibnja.Zoe Walker ostavlja svoj mirni život, napuštajući Manchester i svoju obitelj, kako bi istražila nestanak rođenog brata na Ibizi, gdje ona uskoro započinje dekadentan i opasan put.

@whitelines_netflix

Krimi drama. Psihološki triler. Sexy, raskalašna Ibiza, glossy estetika, sirove scene sexa, visoko patrijarhalno društvo, kompleksnost odnosa u moćnoj obitelji Calafat. Kombinacija engleskog i španjolskog jezika doprinosi i kompleksnosti odnosa i slojevitosti glavnih likova.

@whitelines_netflix

U samom fokusu je nestanak i smrt DJ Axel Collins, odnosno lik njegove sestre koja dolaskom na Ibizu u potpunosti mijenja svoj život, suočavajući se sama sa sobom, a i sa Axelovim prijateljima, istražujući njegovu smrt, odnosno ubojstvo.

@whitelines_netflix

Uzbudljivo, maštovito sa mnoštvom twistova, a i sa ogromnom šansom da vam se desi veliki crush prema Boxeru kojeg tako brilijantno glumi Nuno Lopes. Ovaj 42-godišnji portugalski glumac i DJ igra ulogu Duarte Boxer Silva, glavnog izbacivača i šefa osiguranja Calafat obitelji. I tako je prokleto zgodan.

@nunolopes

Iako se Nuno Lopez glumom bavi još od 90ih godina, možda ćete ga vidjeti po prvi put, poznat je po ulogama u brazilskim i portugalskim sapunicama. Boxer  je odlično napisana uloga na engleskom jeziku za glumca sa ne engleskog govornog područja. Nakon što se uvjerite kako izgleda na fotkama, iako niste „površni“ i izgled vam nije presudan, vjerojatno ćete se odmah zalijepiti za seriju. Šta reći, odlični likovi – još bolji glumci: Laura Haddock, Nuno Lopes, Marta Milans.

Uživati ćete!

Lejla Balavac Vučković
Foto: @whitelines_official @whitelines_netflix
Lejla Balavac Vučković
Foto: @whitelines_official @whitelines_netflix