Walking on clouds!

Opipljiv ljetni modni komfor ? Mi kažemo, ravne papuče!

Vratimo se malo unatrag. Tijekom protekle godine i još malo jače, dosta toga nam je nedostajalo. U nedostatcima utjeha je iznjedrila trendove poput finog pamuka, plišanih tekstura, puf silueta i frotira. Jednako je vrijedilo i za napuhani Bellini kauč kao i za nove LV oblak cipelice.

@horodynska_

Htjeli smo komfor, udobnost, udobnost, komfor. Danas se ograničenja polako ublažavaju, ali opsesija za taktilno ugodnim i mekanim tkaninama i formama nikako. Stilska intuicija sugerira nam da ćemo ovo ljeto imati savršen balans komfora i over the top drame. Preciznije: balans između glitter štikle i ravne papuče. Ovo prvo ostavljamo za izlaske, a ono na što danas ciljamo su papuče koje će nam svakodnevni ljetni život učiniti l a g a n i n i.

@katrineken
@filis_pina

Namjena papuča kao obuće je uvijek ista. Papuče su suputnik lakoće modnog stiliziranja. Poanta je u tome što je ove sezone njihova izvedba još bliža hodanju po oblacima. Sve je podređeno materijalima i detaljima da budu mekše od mekanog, udobnije od udobnog.

@pernilleteisbaek
@amitphilip

Tko je zakuhao stvar? Tko drugi nego najrelevantnije dizajnersko ime današnjice, Daniel Lee. Pazite ovo, frotirne papuče koje izgledaju kao dio hotelskog spa asortimana evoluirale su u još jedan mega, mega trend. Tako ovaj idealno izveden model u Bottega zelenoj boji danima kruži stilskim adresama Instagrama, a ostali su toliko pametni da prate. The Attico prati pjenastom satenskom izvedbom, Birkenstock x Faye TOOGOOD napuhanim postavljenim detaljima na čičak, Gia Borghini također te Yeezy čije papuče nisu od tih pjenastih tekstura, ali idealno imitiraju taj cloud efekat.

@thefrankieshop
@alisontoby
@alisontoby
@handinfire
@camillecharriere
@honeybelleworld

Pjenaste, napuhane, s jastućičma, papuče robusnih krojeva koje rekreiraju formu oblaka su elementi s kojima su nas brendovi moramo priznati počastili. I kružit će Instagramom još dugo, zato, spremite se za turu.

@giaborghini
Lea Kraljević
Foto: @horodynska_
Lea Kraljević
Foto: @horodynska_