Vrijeme je za kožne torbe, napokon!

Ovih proteklih mjeseci torbe nam baš i nisu trebale.

Pa kome bi trebale za “prijenos” labela od stola u kuhinji do ormarića na kojem nam je kuhalo za čaj i kafu. Ali, s ovim proljetnim danima i vremenom koje miriše na ljeto, mišljenja smo da će se torbe vratiti s velikom pompom kako bi se “osvetile”. Jedva čekamo!

@blancamiro

E sad, da li ćete ih nositi preko ramena, u naramku, pod rukom ili na zglobu ruke, male, velike, srednje, super maxi, barem za potrebe fotografije za Insta feed ili paranoični da vam nešto ne zatreba kada krenete na kafu, onu dugoočekivanu, ili možda baš onu mini mini torbicu za prijeko potrebnu večeru vani?

@stephaniebroek

U moru istih ili sličnih torbi u jarko zelenoj nijansi s lancem kakve viđamo posvuda, zamijetili smo jednu bez puno detalja i s naglaskom na formu koja je itekako minimalistička, a opet dovoljno chic da ju izdvojimo. Govorimo o modelu kožne torbice Petit Palais u potpisu dizajnerice Susan Szatmáry koju već par sezona nosi poznata skandinavska modna influenserica Tina Lundin.

@l_t_w_s

Ovaj model ima sve što nam treba kada razmišljamo o praktičnosti, izuzimajući estetiku koja može parirati slavnim torbama iz ere Old Celine, a za kojima pate svi modni insajderi. Inspirirani ovom torbom i za odmak od dizajnerskih “razvikanih” modela u nastavku vam donosimo par niche brendova kožnih torbi koje su itekako zanimljive i koje bismo nosili godinama, bez da nam ikada dosade.

@majawyh
@majawyh

Pronašli smo i kožne torbe high street brandova koje su cjenovno puno dostupnije, ali ne i manje lijepe. Skrolajte dalje!

Styležurnal high street izbor

MONA
MASSIMO DUTTI
MONA
MASSIMO DUTTI
MASSIMO DUTTI
MASSIMO DUTTI
Lejla Balavac Vučković
Foto: @blancamiro @anoukyve
Lejla Balavac Vučković
Foto: @blancamiro @anoukyve