Visoko na modnom tronu su hlače!

Skinny model hlača je opet In. Ne pričamo o jeansu, nego o skinny modelu hlača kojem je naglasak na jednom detalju, prorezima!

Baggy tailored hlače smo već stilski apsolvirali, evo ih OVDJE. Da, one su cool za kombinirati jedan efortless i chic outfit. Ali uvijek postoje i ukusi i stil, a ovaj model ne “sjedi” svima potaman bez obzira na njihovu versatilnost i šarm. Zato smo napravili malu check listu koji modeli hlača su još u igri i na koji način ih možemo stilski kombinirati ovu sezonu. Pogledajte naš izbor.

@anoukyve

Skinny hlače

Dalo se posumnjati da će nakon trenda tajica, skinny model preći i na hlače. I desilo se. Kao alternativa tajicama i knockout pandemijskom dress code-u, u igri su skinny hlače s prorezima sa strana.

@yoyokulala
Balmain Fall 2021
@streetstylestars

Zvonolike hlače

Ovaj trend je visoko na modnoj ljestvici modnih insajderica. Za ovaj model trebamo imati pravu formulu jer on ne voli puno detalja, igra boja je ovdje presudna. Predlažemo ton na ton kao što je Victoria Beckham složila u proljetnoj kolekciji iz 2020. Ovakav model voli svu obuću, a balans u detaljima i uzorku je presudan.

Victoria Beckham Spring 2020
@imfashionbabe
Stella McCartney Fall 2021

Kožne hlače

Ove hlače nikada neće izaći iz mode. Samo se krojevi mijenjaju i zadaju se nove trendi boje. Teške su za iznijet, ali može se. Neka nas inspiriraju ove odvažne kombinacije.

@annabelrosendahl
@imfashionbabe
Celine Fall 2021
Saint Laurent Pre Fall 2021

Hlače utrpane u čizme

Ovo je definitivno najvrući trend kada govorimo o hlačama, svi utjecajni dizajneri iskoristili su ovaj stilski trik i hlače kombinirali utrpane u kaubojke, jahačke čizme ili visoke čizme koje sežu iznad koljena po uzoru na ove sa Saint Laurent potpisom.

Saint Laurent Fall 2021
Louis Vuitton Fall 2021
Celine Fall 2021
Sanda Kraljević
Foto: @thora_valdimars @leiasfez
Sanda Kraljević
Foto: @thora_valdimars @leiasfez