Vaze su efektan detalj u svakom domu

U bilo kojem dijelu stana, vaze daju posebnu čar

Ispunjene cvijećem ili bez, samo kao detalj, one su uvijek primjećene u svakom interijeru. Mjesto birate sami, sve je dozvoljeno, možda neko potpuno neočekivano mjesto u interijeru, a da nije stol ili komoda. Porculan je s pravom poznat kao bijelo zlato i sigurno imate jednu porculansku vazu koju ste naslijedili od mame ili bake, uvijek su takve naslijeđene stvari divan detalj, pun uspomena.

Foto @anissakermiche

Trenutno su najfotogeničnije vaze sezone u organskim oblicima. Dizajnerica Anissa Kermiche, koja oduševljava svojim finim komadima nakita koje izrađuje, inspiraciju za stvaranje niza jedinstvenih ukrasnih komada pronašla je upravo u silueti ženskog tijela.

https://www.instagram.com/p/B9Q5rEtFECx/

Apsolutni hit je njezina vaza “Love Handels”, hommage radu slavnog kipara Constantina Brancusija. Upravo takav primjerak u crnoj boji primijetili smo u stanu naše Ines Miskin, #stayhome razgovor s Ines možete pročitati OVDJE.

Foto @inesmiskin
Foto @pernilleteisbaek

Efektan detalj koji može poslužiti i kao vaza su vrčevi. Na podu, veći ili manji s maslinovom granom ili drugim cvjetnim grančicama, divno, zar ne? A staklene vaze su uvijek In, preostaje nam samo dekorirati dom cvijećem i vazama i uljepšati dane sebi i svima oko nas, jer kada ako ne u proljeće.

Foto @eyeswoon
Foto @eyeswoon
Sanda Kraljević
Foto: @anissakermiche, @leandramcohen
Sanda Kraljević
Foto: @anissakermiche, @leandramcohen