Ultrafragola i Curvy su najstajliš ogledala Instagrama

Vaze u obliku ženskog tijela, cvijeće, voštane duge svijeće u bojama, šarene lampe ili one s glinenim postoljem i okruglom mliječnom stjenkom.
@fabrek_

Sve nabrojene detalje sigurno ste uočili na IG profilima stajliš modnih insajderica. O nekima smo već pisali OVDJE i OVDJE. Još jedan “važan” detalj moramo dodati u ovaj popis. To su ogledala, ali nimalo obična niti uobičajena. Ogledala su nam u ovom “novom normalnom” vremenu manje više u centru pažnje. Ispričamo se mi s njim, ne samo fotkamo, jer nismo baš svi skloni selfie kombinacijama. E sada, the OGLEDALA Instagram svijeta. Njihov okvir i maxi dimenzija su totalni retro šiz, iako se sasvim jednostavno mogu uklopiti u skoro svaki interijer. Za cijenu ne pitajte, u pitanju je ogroman iznos.

@hoskelsa

Za one kojima je za oko “zapeo” upravo ovakav model – možete dati izraditi sličan model. Sigurni smo da bi se puno fantastičnih i sposobnih stolara odlučilo za ovakav rad. A vi imate potpunu slobodu odabira boje i veličine. I cijena će biti itekako normalna jer znamo gdje živimo i da se astronomskim iznosima slavnih dizajnera ne možemo diviti, bez obzira koliko su ove “instalacije” i divne i posebne.

@trinekjaer_

ULTRAFRAGOLA OGLEDALO

Naziv aludira da su Talijani, ustvari jedan od njih, zaslužni za dizajn. Ogledalo je djelo talijanskog dizajnera Ettore Sottsassa i datira iz 70-ih godina prošlog stoljeća. Davno je TO bilo, ali Z generacija je “zagrizla” upravo za ovaj model koji je i retro i tech u isto vrijeme. Ovo valovito ogledalo koje svijetli imaju dobro poznata skandinavska modna lica, a znamo da su Danci, između ostalog, ludi za dizajnom. Moramo naglasiti njihovu vjernost domaćim brandovima i dizajnerima koji su u modi, ali i u dizajnu, na zavidnoj svjetskoj ljestvici. Bez obzira da li ste minimalisti ili ne, ali ukoliko naginjete trendu eklektike koji je itekako zabavan, poželjet ćete, barem na monent, jedan ovakav detalj u svom domu.

@emilisindlev
@pernilleteisbaek

CURVY OGLEDALO

@linneklund

S gornjim tekstom podsjetili smo na trendi skandinavsku estetiku, a ovo ogledalo je upravo njihov odgovor na talijanski dizajn i ULTRAFRAGOLA model. Gustaf Westman je dizajnirao sličan model, ali u drvenom okviru, koji je s unutarnje strane nalik valovima i dolazi u tri veličine i u nekoliko boja. Gore smo vam dali ideju da sami dizajnirate svoje ogledalo. Upravo sada imamo dovoljno vremena za hobije i uređivanje doma.

@linneklund
@trinekjaer_
Sanda Kraljević
Foto: @linneklund @hoskelsa
Sanda Kraljević
Foto: @linneklund @hoskelsa