THINK PINK razgovor s Gloria kozmetikom

Na naš mail došla je jedna divna priča koja se realizira u sklopu aktivnosti s već prepoznatljivim sloganom Think Pink.

Gloria Gel za intimnu njegu kreiran je kao jedinstven spoj tradicionalno provjerenih sastojaka, kao što su ljekoviti kantarion i neven, uz dodatak antiupalnog eteričnog ulja mandravasarotre. Ovaj gel ima samo jedan zadatak: nježno, ali snažno, zaštititi ženstvenost i intimnu zonu kao njen najsenzualniji aspekt. Poštujući sve nježne aspekte ženstvenosti, kao i potrebu za njenom zaštitom, u okviru nove generacije Gloria prirodnih proizvoda kreirana je jedinstvena receptura u obliku gela za intimnu njegu.

GLORIA Gel za intimnu njegu

Mandravasarotra, ili „drvo koje štiti“ (kako ga zovu na Madagaskaru), izvor je ljekovitog eteričnog ulja koje je jedan od važnijih sastojaka ovog gela. Kap uz kap s eteričnim uljem ravensare vašoj će intimnoj zoni pružiti nježnu, ali snažnu, antivirusnu, antibakterijsku i antigljivičnu zaštitu. Stoljećima dokazani, kantarion i neven će svojim blagim djelovanjem regenerirati osjetljivu i oštećenu kožu, dok će za to vrijeme mliječna kiselina održavati ravnotežu pH vrijednosti. Nježna gelasta tekstura, osvježavajući miris i sigurnost svakodnevne upotrebe, dovoljan su razlog da tvrdimo kako će ovaj gel postati čuvar vaše apsolutne bezbrižnosti kad je u pitanju njega i zaštita intimne zone.

Kupovinom Gloria Gela za intimnu njegu sudjelujete u donaciji novčanih sredstava za borbu protiv karcinoma dojke. Za svaku obavljenu kupovinu ovog proizvoda, Gloria tim donira 1 KM organizaciji Think Pink “ZajednoSmoJedno”. Kampanja traje od 01.10. do 15.11.2021.

@raceforthecurebih

U skladu s epidemiološkom situacijom u svijetu i našoj zemlji, ove godine pokrenuta je globalnu digitalnu platformu na 20 svjetskih jezika na kojoj se ljudi širom Europe i svijeta povezuju kroz online registraciju za šetnju ili trku u svom gradu, naselju, lokalnoj zajednici pod nazivom RACE FOR THE CURE. Globalni cilj je uključiti više od 500.000 učesnika u najveći europski sportski događaj koji će ove godine biti održan u 30 država. Sve informacije o tome kako se i vi možete uključiti imate na sljedećim linkovima OVDJE i OVDJE, kao i na IG profilu raceforthecurebih Napravite svoj tim, mi već jesmo!

UKOLIKO VEĆ NISTE, ZAKAŽITE TERMIN ZA PREGLEDE! Ova tema je aktualna i sveprisutna u našim malim razgovorima koje dijelimo i pričamo između sebe, sve tri. Uživo, u inbox-u, na chat-u, u grupi, uvijek se podsjećamo jesmo li odradili preglede. To nam je već zapisano u kalendarima, ali da ga ne bi preskočili napominjemo jedna drugoj jer samo tako možemo sebi pomoći. Ovo je jako važan termin, isto kao onaj rođendanski. Zato drage naše odradite i uradite preglede, pričajte o njima i budite savjesne prema sebi i drugima!

Styležurnal
Foto: @stylezurnal @polliani
Styležurnal
Foto: @stylezurnal @polliani