239458809_631760697796061_1187067872063052879_n

The time you spend at sweet, sweet home


Dolazi vrijeme kada #OOTD postaje mekan i udoban!

U glavi možemo ignorirati fakt da zima dolazi, ali sivi kišni dani su itekako najavljeni, a mi se intuitivno više povlačimo u opuštenu kućnu atmosferu. Scenarij je takav da jednom kada vani postane hladnjikavo, kada pređemo taj kućni prag, iskočimo iz tip-top kombinacija, želimo uskočiti u nešto warm and fluffy.

@kristin_rodin
@kristin_rodin
@thefrankieshop
@thebazilika

JEDNA RIJEČ: LOUNGEWEAR

Loungewear je kategorija koju su mnogi brendovi u postpandemičnom svijetu uveli u stalnu ponudu. Postala suverena i nadasve lijepa. Toliko da nam je oversize duksericu na foru ove The Frankie Shopa žao nositi samo u svoja četiri zida. I tajice s detaljem preko tabana kakve ima Mango. I novu trenerku satkanu od organskog pamuka brenda LuniLou. I vunene komplete kakve ne skidaju Josefine H.J., Rosie H.W.  ili Pernilla, a nudi ih brand The Bazilika te prate Mango, H&M i Zara. Sve ove mekane stvarčice spadaju u tu navedenu kategoriju i u njima nam je udobno, ugodno, fino, a opet kada želimo ogrnuti trenchcoat, nabaciti čarape, sneakersice ili mokasine spremni smo za ulicu.

@thebazilika

STYLEŽURNAL LOVES

THE FRANKIE SHOP
H&M

DVIJE RIJEČI: KUĆNE PAPUČE

Jedan od najvećih trendova sezone jeste papuča. U igri su bile Birkenstockice, Bottege, Marantice iz prošlih kolekcija, Yezzy, Pernille. Istina je da živimo u svijetu gdje su obrisane neke stilske granice i potpuno je okej ovakve papuče izvesti na ulicu uz debele vunene čarape. Mi ipak živimo na prostorima gdje je zima prehladna za to. Nosit ćemo čupave, mekane, pahuljaste, lijepe, ali po kući. Koliko god zvuči, šašavo, izgledaju dobro. Bolje nego ikada.

@pernilleteisbaek
@hey_irma
@tonybianco

STYLEŽURNAL LOVES

INTUITIVA NYC
ZARA HOME
ZARA HOME

JEDNA RIJEČ: ČARAPE

Dio koji ne možemo izostaviti u ovoj effortless priči oblačenja su čarape. Sportske, debele, vunene, s favoritnim logom ili bez njega, navučene preko tajica, visoko iznad mokasina, dakle suština je da ih nosimo tako da se vide.

@kristin_rodin
@s_m_i_k_i

STYLEŽURNAL LOVES

LUNILOU
GANNI

Lea Kraljević
Foto: @leset
Lea Kraljević
Foto: @leset