283330913_576241610493210_4764837468428426004_n (1)

Sve te divne bijele nijanse


Radi kojih nikada nećemo odustati od bijele boje!

Ovu boju obožavamo, cijele godine, ali ljetni komadi garderobe u bijeloj boji ipak ostaju nenadmašeni. Bijelu boju vežemo za najljepše godišnje doba. Biramo ju za posebne životne trenutke. Jer je posebna. Čista. Upravo zbog toga komad garderobe u bijeloj boji akcentira i stil i osobu. Naglasak je na ljepoti onoga tko ju zna dobro nositi.  U sezoni kada su prisutni koloriti i outfiti jarkih boja se samo smjenjuju, oko su nam osvježili totalka bijeli outfiti i to oni svakodnevni.

@mao.ge
@tati_vk

Riječ je o komadima koje možemo kombinirati na bezbroj načina. Outfiti u total bijeloj boji podnose slojevitost, podnose slaganje svih komada kombinirajući nijanse od kreč bijele do slonovače, podnose strukture i najrazličitije teksture, a najjednostavnija haljina u bijeloj boji stilski nikada nije samo jednostavna haljina u bijeloj boji, nego total look koji ostavlja puni efekt. Na raspolaganju su nam lanene košulje, kratki topovi, lepršave haljine, slip modeli, pletene, pripijene, mini suknje i jeans komade u ovoj boji. Zapravo teško je pronaći varijante u kojima bijela boja izgleda loše, a evo nekoliko najdražih nam street ready opcija.

@mao.ge
@endlesslyloveclub

Bijelo odijelo

@austulyys

Šta dobijete ukoliko uparite dvije modne opsesije, hlače od odijela i prsluk? Najpoželjniji outfit ljeta. I to u bijeloj boji. Bijelo odijelo je uvijek as u rukavu i neka neprevaziđena klasika, ali u varijanti s prslukom ispod kojega nam je samo grudnjak je kombinacija u koju smo zaljubljeni.

@isabellemathersx
@stylinginparis
@niamhalgar
@mao.ge

Midi haljina

@alexiiak

Šta je tajna jedne midi haljine? Jednostavno je komad uz koji završni outfit izgleda nehajno, a savršeno. Komad koji lako prelazi iz dnevnih u večernje kombinacije. Komad koji je univerzalan. Jedna slip haljina od svile podnosi čak i tenisice. a u njoj se možete i udati. Osim slip modela, ne zaboravite na proreze, otvorena leđa i hekleraj.

@carolineblomst
@louloudesaison
@ninagudyk
@ximenamoral
@stylinginparis

Hlače i T-shirt/potkošulja

@majawyh

Nikakva mudrost, ali nosiva klasika koju možemo prilagoditi najrazličitijim prilikama uz malo dobrog asesoara. U total bijeloj varijanti hlače i t-shirt izgledaju f-a-n-t-a-s-t-i-č-n-o. Mogu biti od jeansa, mogu od odijela, palazzo, svilene, lanene i treba vam samo jedan obični t-shirt ili još draže, rebrasta potkošulja koja je bez ikakve sumnje komad sezone.

@stylinginparis
@thecarlaanderson
@sheamarie
@sheamarie

Hlače i top

@louloudesaison

Svi se želimo oblačiti kao Hailey Bieber, a ako ste proučavali njene outfite znate da u njeno garderobi kratki top često igra važnu ulogu. Takav top odlično pristaje uz široke hlače, a i čini hlače nosivima na ljetnim vrućinama. I ne zaboravite da ispod blejzera muškog kroja izgleda fantastično, kao i ispod raskopčane košulje.

@louloudesaison
@louloudesaison
@austulyys
Lea Kraljević
Foto: @mao.ge
Lea Kraljević
Foto: @mao.ge