Styležurnal WISHLIST

Kolumna pod naslovom Styležurnal WISHLIST nama je posebno draga.

U njoj vas kroz razgovor nas tri, suosnivačice Styležurnal portala, vodimo kroz modne i beauty favorite koji su nam na popisu kojeg čuvamo i bilježimo u Styležurnal notes crnih debelih korica. Neke su nam puste želje koje brzo zanemarimo ili sami sa sobom dogovorimo kompromis.

@khaite_ny

Tako to biva, uvijek. Napomenuti ćemo da nam je akcenat na putovanjima, na zasluženom godišnjem odmoru, na druženju i u miru s knjigom u ruci. Evo naših favorita koji su na Styležurnal WISHLISTI.

U posljednje vrijeme na mojoj listi su uglavnom komadi o kojima smo i pisali (evo, uvjerili ste se da ste s nama kao s friendicama kada pričate o glavnoj sporednoj stvari modi, nama ženama ). Jedva čekam da na SUBOTA kačket srpskog branda Mates stavim kvačicu. U istarske vinarije ovo ljeto uputila bi se u Rita haljini iz nove La Jupe kolekcije. Pakiram i knjigu uz onu zasluženu čašu vina u istarskim gorjima. a Jovana Kešanski i njezina knjiga 109 pletenica me je razoružala. A kao dizajnerski san trenutno mi je Bottega Jodie torba.

Istra je i moja željena destinacija, tačnije Rovinj, mada bi bilo lijepo na moj rođendan voziti do Splita s najboljim friendicama.. . to nam je već neko vrijeme ritual, stopiran ovim nevremenom! Kika Vargas je moj hit dizajner za ovo ljeto. Sunčane naočale, jer je ljeto doba godine za koje živim🤭 su već naručene. Knjiga koju nosim na odmor je Juda, autora Amos Oza. A na beauty wishlisti mi je Augustinus Bader ulje za lice/serum. A čuj, ne bih se ljutila da dobijem ove beauties (model je Nike Air Jordan Retro 6 – Travis Scott ) na poklon…

@countrycornerconsciousluxury
@budi_kulturan

Lea i Lejla su me razoružale sa svojim favoritima, prelazim odmah na 4.5. mjesto da se ne ponavljamo. U potrazi za ženstvenim, retro, pomalo drugačijim sakoom koji ću nositi i sada i u kasne ljetne sate (i kada i koliko nam vlasti dozvole), naišla sam na totalni hit: sako u potpisu srpskog branda Mom’s Pants. Upravo je prizvuk 80-ih i garderoba naših mama u njihovom DNK-a što je osvježavajuće, ženstveno i puno uspomena. Sljedeće stvar na listi je beauty. Imam odličnu preporuka za one koji nose No makeup makeup i zanemaruju naglasak sjenila na kapcima. MAC novitet primer za oči pod nazivom MAC Paint Pot koji možete naručiti i na kućnu adresu iz ovlaštenog MAC store-a koji je smješten u Sarajevu, na adresi Trg djece Sarajeva br. 1. Na mojoj listi je i nešto za ljubitelje ilustracija u boji, pomalo drugačijih i nadasve totalno fashion. Printevi Mateje Sučević izgledaju kao moda na zidu. Sljedeća stvar je serum za obrve i trepavice bh branda @bellen-cosmetics koji i svojom estetikom i beauty trendovima može parirati velikim clean beauty imenima u svijetu. Zadnji, ali ne i posljednji, na mojoj listi je široki remen u potpisu bh branda @bl_unikat, a kombinirati ću ga upravo ovako.

@the92edit
Styležurnal
Foto: @khaite_ny @karodall
Styležurnal
Foto: @khaite_ny @karodall