Styležurnal Health club: Lokalni, zdravi, fenomenalni

Donosimo zdrave domaće adrese koje će vam pomoći u resetu na početku 2023.

Poseban senzibilitet imamo prema malim brendovima. Onim domaćim i iz regije. Nebrojeno puta smo se uvjerili da takvi brendovi pružaju isto ili više no ozbiljna i etablirana imena. Kroz takve projekte točno se osjeti rad. Kreativa. Sto i jedno isprobavanje formulacija. Vidi se svaki od malih milion koraka koji su morali proći da bi nama ispostavili proizvod. Možda jer smo na istoj strani ”livade”, ali naša redakcija to cijeni.

@thejetsetclubshop

U pravo vrijeme. Na početku 2023. godine koju posvećujemo sebi i svojim ciljevima. Da ostavimo iza sebe neke loše navike i korak po korak se okrenemo boljim. Godinu započinjemo resetom i detoxom, a ovaj tekst će vam otkriti nekoliko omiljenih domaćih brendova iz Styležurnal Health Club-a.

@thejetsetclubshop

Tegla

@tegla.namaz
@tegla.namaz

Krenimo od mostarskog brenda Tegla. Na njih sam ‘nabasala’ slučano, šetajući Radićevom od Teka. Mal je, sladak i drukčiji od drugih. Shop koji teško da nećete primijetiti. Ušla u kul minimalistički osmišljenu radnju, gdje me dočekala Martina. Ljubazno mi je objasnila to da rade 100% prirodne gurmanske namaze od orašastih plodova, objasnila mi je način pripreme, dala da isprobam i odaberem sebi svoju teglu. Iz prve ruke ću reći ovo, od kako sam probala njihov namaz, to je najbitnija i najdraža tegla u mojoj kući! Namazi toliko fenomenalni, preukusni i koristit ćete ih uz sve i svašta. Možete birati između nekoliko gurmanskih namaza lješnjaka, lješnjaka s dodatkom kakaa, badema, crunchy varijante, s dodatkom morske soli, a ponuda naše najdraže tegle se samo širi.

Pro tip: datulje napunjene njihovim crunchy namazom od badema + morska sol. Opsesija.

@thejetsetclubshop

MM Detox

@detox_mm
@detox_mm

Već odavno postoji milion i jedan detox brend. Ne i u Bosni i Hercegovini. Ovaj brend je prvi u našoj državi! Prvi i hvala im na tome jer je program od početka do kraja odrađen kako treba. Prvu stvar na koju pomislimo kada razmišljamo o detoxu je pouzdanost i sigurnost. Koliko je program siguran, od koliko bi dana program trebali uzeti i slična pitanja koja bi nam se trebala vrzmati po glavi. Dobra stvar kod MM Detoxa jeste činjenica da pri kupnji imate priliku direktnog savjetovanje s Marijanom Zubac, nutricionistkinjom i osnivačicom @nutricentar.mo. Osim samog detox programa nude nekoliko različitih programa u ovisnosti na čemu točno želite raditi i što sokovima želite postići. Na pravom mjestu u pravo vrijeme, nakon mjeseca provoda, koje više čaše vina i zasigurno previše zalogaja.

@detox_mm
@detox_mm

Cidrani Kombucha

@cidrani_kombucha
@cidrani_kombucha

Primjećujemo da doktori, nutricionisti, food i health stručnjaci u posljednje vrijeme sve više temelje cjelokupnog zdravlja postavljaju u stomaku. Na tim temeljima ovaj brend krenuo je projekt Cidrani. Cidrani brend predstavlja fermentirane napitke Kombucha poznatu kao kraljicom zdrave probave. Kombucha je fermentirani napitak za koji se čvrsto vjeruje da potiče snažan imunitet, djeluje kao prirodni  probiotik stoga je odlična za crijevnu mikrofloru, obnavlja jetru te diže razinu energije i vitalnosti zbog sastava koji sadrži brojne enzime, vitamine skupine B, vitamin C, antioksidanse, aminokiseline, minerale i važne organske kiseline.

Kombucha Box Confident

U njihovoj ponudi trenutno postoji čak 6 različitih okusa koji se u sastavu razlikuju herbalnim mješavinama i različitim moćnim dodacima koji benifitraju zdravlju. Osim ovih 6 okusa nude i dva probiotička napitka u obliku vodenog kefira. Jedan s dodatkom super moćne Ashwagande, a drugi s još moćnijim džumbirom. A kada smo prošli sastav dolazimo i do njihovog vizualno fenomenalnog pakovanja. Ove fermentirane inovacije pakovali su u male, šarene i jednostavne za primjernu kesice i tako nam omogućili da vrlo lagano u svakodnevne rituale uvrstimo napitke koji nose dobre promjene cjelokupnom zdravlju.

Water Kefir Ashwaganda & Oregano

Domestic Prezdravo

@domestic.prezdravo

Ovaj zdravi brend zavoljeli smo kroz njihove proteinske krekere. Kutija i kutija je otišlo na suviše kratkim pauzama, kao brzi snack u autu, kao dodatak smuti zdjelama ili jednostavno kao zamjena kruhu. Sastav im je predobar. Drugi njihov proizvod koji baš volimo su granola keksi i power barovi koji su stvarno bomba i odličan brzi snack između obroka.

@domestic.prezdravo
@domestic.prezdravo
Lea Kraljević
Foto: @anothertimemagazine, @sportyandrichwellnessclub
Lea Kraljević
Foto: @anothertimemagazine, @sportyandrichwellnessclub