Styležurnal Editor’s picks

Ovomjesečna i totalno ljetna Styležurnal lista, ide u nastavku…

Drage naše styleinvolved žene, ljeto je počelo, kalendarski, a već odavno SMO na moru, neko fizički, a neko u mislima. Kakogod, ljetnja sezona je poseban đir. Želimo na momente odmoriti i od mode. Samo lagane tkanine, prirodni materijali, pojednostavljeni krojevi i chill. Duboka meditacija, mirisi mora i zvukovi koji nas mame, čine nostalgičnim, zaljubljenim i “raspuštenim” od svakodnevnice. Plus svi ti morski asesoari – brodovi, barke, limuni, masline i beskrajno plavetnilo.

@daphnekalyva

Eh, da se ne bi totalno otuđili od naše Styležurnal priče i samo plivali na valovima naše ljetnje sreće, ide editor’s picks, Styležurnal lista odabranih proizvoda, koja je postala samostalna rubrika!

@mariecher

Zaljubljeni smo u ove zelene ugly dad’s sandale u potpisu Baum und Pferdgarten. Gdje bi počele s nabrajanjem svega što nam se sviđa, ne znamo, samo je činjenica da bi se savršeno uklopile u naš ljetni đir.

@baumundpferdgarten

Zara Bustier prsluk kojeg trenutno nema na stanju, nije na sniženju, a perfektno će nam pomoći u slaganju dress code-a za skoro sve prilike ljeti. Spremite si šifru 7810/513 i pratite stanje na aplikaciji, ukoliko ju niste pobrisali.

ZARA Bustier

Za sve #coffeeaddicted jutrom, coffee espresso mašina, za nepcu najfinije okuse, je ne samo potreba nego i izvrstan detalj kojeg bi najradije nosili sa sobom svugdje, ne šalimo se, najozbiljnije pišemo!

Sjöstrand
espresso capsule machine

Cekeri, ne pričamo samo o Styležurnal cekerima koje nosimo stalno, pričamo i drugim cool brendovima čije cekere bi na tren pronosali, a onda se opet se vratili našem. Ispod su dva modela koje onako baš gledamo…

@bimbaylola

Što je more i sunce jednoj ženi bez mackalica najljepših mirisa!? Bez toga nije odmor, odmor. Imamo jedan must have i zove se totalno ljupko, Jou Jou [žu žu]. Ukoliko ste ljubitelji ulja koja se savršeno upijaju, hidratiziraju, neodoljivo mirišu, multitask su za kosu i tijelo s UV zaštitom, onda probajte JouJou Botanicals Girl Summer Oil.

@joujoubotanicals

I da završimo ovu ljetnu listu jednim prugastim uzorkom haljine koju ne bismo skidali cijelo ljeto. Pruge i prugice priča su koja već odavno puni sve moguće online adrese. Jedna prozračna pamučna košulja haljina s širokim prugama u u jednoj sunčanoj boji bila bi naš ljetni pick.

@thefrankieshop
Styležurnal
Foto: @daphnekalyva
Styležurnal
Foto: @daphnekalyva