Styležurnal Editors’ Pick

Mules s potpisom @official_saraprecko

Pretražujući, istražujući, sve kako bi mogli naći nove modne tipove kao i nove online adrese na koje ćemo vas uputiti, naišli smo na inspirativnu adresu sa dizajnerskim cipelama, čitaj: mules. Zapravo, poželjeli smo instantno jedan par za sebe. Riječ je o kolijevci modnog nadahnuća u regiji, Beogradu, gdje je i radna adresa dizajnerice koja je kreirala romantično poželjne nanule, nalik Cinderella cipelicama ili ako baš hoćete nužno potrebnim, tačnije must have komadu sezone – nanulicama.

@official_saraprecko

Mlada, lijepa i talentirana,
@sarapechko je ime iza ovih krasotica, a odmah smo uočili i suradnju sa Marijom Tarlać, s kojom smo vas, ukoliko nas redovno čitate, a znamo da jeste, već upoznali. Čekamo uzbuđeno produkt ove suradnje.

@official_saraprecko

ROYAL BOW MULES IN BLUSH PINK, kraljevski naziv za kraljevsku obuću – boja, materijal, a tek te predivne mašne (čitaj: fjok).

@official_saraprecko

KELLY MULES IN ROYAL BLUE kao stvorene za posebne prilike i ljetnje vrele noći, iako se totalno lako kombiniraju i u dnevnoj varijanti.

@official_saraprecko

Obuća za hedoniste, rekli bi. Everything on point. Sigurni smo da ćete uskoro pored ove blitz vijesti s naše stranice još čuti za nju, na svim portalima.

@official_saraprecko
@official_sarapecko
Lejla Balavac Vučković
Foto: @official_saraprecko
Lejla Balavac Vučković
Foto: @official_saraprecko