Styležurnal Chill preporuka. Nine Perfect Strangers


Najavljujemo novu serijsku poslasticu prema djelu Liane Moriarty, tvorca serije Big Little Lies!

Nakon što smo pratili i obožavali seriju Big Littles Lies, uskoro ćemo moći pogledati i novu hit seriju Nine Perfect Strangers prema knjizi iste autorice s Nicole Kidman u glavnoj ulozi.

Nine Perfect Strangers

Serija Big Littles Lies  je imala veliki broj gledatelja, koji su nestrpljivo iščekivali nepredvidljive zaplete i vrhunske glumačke izvedbe. Nakon što je, na svu našu žalost, završila, dočekale nas je vijest da se snima nova serija po knjizi iste autorice, Liane Moriarty.

Nicole Kidman

Nine Perfect Strangers još je jedan njezin napeti roman i uskoro još jedna filmska priča s Nicole Kidman u glavnoj ulozi. U timu su i ostali popularni glumci Luke Evans, Melissa McCarthy, Michael Shannon, Regina Hall, Bobby Cannavale i Manny Jacinto. Radnja serije smještena je u sumnjivi wellness resort koji vodi direktorica karizmatična Ruskinja Masha (Kidman). U njega stiže devetero ljudi, svaki sa svojom životnom pričom i željom da se opuste i krenu ispočetka. Masha obećava da će im se životu potpuno preokrenuti, ali nisu ni svjesni na koje sve načine… Ne znamo još uvijek KADA, ali se nadamo da ćemo je gledati uskoro. Stay tuned!

Lejla Balavac Vučković
Foto: @velvet.tale
Lejla Balavac Vučković
Foto: @velvet.tale