Styležurnal Beauty Haul. Pai Skincare Bronzing Dops

The Impossible Glow Bronzing Drops u potpisu Pai Skincare je naš ljetni must have. Par kapljica ovog zlatnog glow eliksira i spremne smo za uživanje na godišnjem odmoru!
@paiskincare

Priča o vegan & organic Pai Skincare kozmetici krenula je u Londonu i jako brzo postala trendovski beauty brend. Proslavili su se s Rose Hip uljem koje se dobiva od osušenih plodova šipurike. a koji je poznat kao izvrstan eliksir ljepote. Ukoliko ga niste probali, onda obavezno i The Ordinary u svojoj paleti cjenovno dostupnih proizvoda već dugo ima ovakvo organsko hladno prešano ulje i zaista je eliksir. Mi smo ga probale i koristimo stalno.

@paiskincare

Naš ljetni beauty haul ove sezone je The Impossible Glow Bronzing Drops by Pai Skincare. Svjetlosno difuzni pigmenti zaglađuju neravnine na koži i daju joj ljetni glow dok ekstrakti hijaluronske kiseline i kepl algi jačaju elastičnost kože lica i pružaju joj vlagu, a visoke doze vitamina C štite ju od slobodnih radikala. Za prirodan izgled kapi se ujutro umiješaju u serum ili dnevnu kremu ili nanose izravno na obraze u večernjoj varijanti.

Sanda Kraljević
Foto: @annaastrup
Sanda Kraljević
Foto: @annaastrup