205299309_482885922806029_3296678829886220198_n

Styležurnal Beach Club


Savršeno ljeto? Nama uvijek, a uz ove stinice za plažu postat će i stylish!

Ljeto je naš omiljeni koncept na svijetu. Ljeti može svašta. Opet ništa ne mora. Upijamo ga i namjeravamo uzeti najljepše. A ono najljepše je SVE. I svjesni smo da smo u posljednje vrijeme malih milion puta napisali riječ ljeto. Posvetili mu stilskih članaka do najtananijih modnih sitnica. Znate, otkako imamo unaprijed spremljenu listu kupaćih kostima, misao o pronalasku idealnog više nas ne muči.

@sundaysupply.co
@fingermonkey

U više navrata uhvatili smo se kako nam se po glavi vrzma pitanje kako luksuz slobodnog vremena na obali podignuti na stilsku maksimu. Ako nikada niste razmišljali o peškiru, suncobranu ili stolici za plažu kao o asesoaru, think again. Ovo su ljetni dodaci za plažu, piknik, terasu, bazen zbog kojih će ljeto poprimiti ozbiljne obrise stila. Krećemo od od najbanalnije sitnice. Tu sitnicu viđali smo u rukama naših baka dok bi se mahale na Jadranu u nekom prohujalom vremenu. Vrlo old school. Lepeze zvuče kao nešto o čemu smo sanjale samo kao djevojčice, ali u ove koje smo pronašli u potpisu brenda Fern Fans jednostavno je teško ne zaljubiti se.

@cat_roberts_
@fernfans_
@iamlaurajackson

Ova ručno rađena remek djela Daisy i Amande Borberg izrađena su od breze i pamuka, a odlikuju ih jarke boje, floralne ilustracije i upadljiv color block. Ukupni rezultat svega je prilično zanimljiv asesoar koji bi nam stvarno dobro došao evo već danas, na ovih gradskih plus 30.

@daisy_hoppen

Prelazimo na peškire bez kojih ne ide. Pronašli smo one koji ne da su ljepši od reklamnih koje svi imamo, ljepši su od Loewe Paula’s Ibize i bilo kojeg drugog dizajnerskog izleta. Pa čak i onog Toteme koji nam je dugo broj jedan. Prelazimo na peškire bez kojih ne ide. Pronašli smo one koji ne da su ljepši od reklamnih koje svi imamo, ljepši su od Loewe Paula’s Ibize i bilo kojeg drugog dizajnerskog izleta. Pa čak i onog Toteme koji nam je dugo broj jedan.

@brianabahrami
@publicfigure.shop

Mlada dizajnerica Anisah Nasir i Public Figure lansirali su krem bijele pamučne ručnike. Rubovi su mu iskrzani u nonšalantne rese što daje veliki Island vibe. Svaki je iscrtan ilustracijom ženskog tijela te debeljuškastim crnim slovima kojima je ispisan naziv horoskopskog znaka. Dovoljno decentni ako ste osoba koja naginje minimalizmu i dovoljno posebni za one druge.

@karinachorley
@biancaellabooth
@rachael_dunning
@publicfigure.shop

Sada donosimo pregled vjerojatno najmoćnijeg brenda koji se specijalizirao za proizvodnju suncobrana. Dezeni na njima su orijentalni, kričavi detalji i vezeni rad jako zabavan. Masa svih tih detalja zajedno toliko dobro izgleda da vam nije potrebna ni plaža jer uz jedan suncobran East London Parasol Co. će i balkon izgledati kao neki beach club iščupan s Pinteresta.

@eastlondonparasolco
@eastlondonparasolco

I Seletti je posljednji šareni brend na našoj listi na koji trebate obratite pažnju. Tamo vas čekaju termalne boce koje zadržavaju hladnoću i toplinu do 24 sata, a za estetiku se bore šarmantnim printovima.

@ le_bazar_de_laure_and_jul
Lea Kraljević
Foto: @toteme @publicfigure.shop
Lea Kraljević
Foto: @toteme @publicfigure.shop