Style & LIfestyle Crush. Olja Ryzevski

Lik i stilski izričaj Olje R. nama je već dugo na radaru. Zašto? Olja suvereno vlada nonšalantnim stilom odijevanja koji je nosiv, upadljiv i koji ne mijenja, ona ga samo uobliči prema dresscode-u koji ta prilika zahtijeva. Nosivo, udobno i jako chic – tako bismo ga nazvali. Uglavnom, nas je zaveo cijeli njezin lifestyle od stana koji nosi, rekli bismo, japansku filozofiju življenja – sve je otvoreno, odmjereno, minimalistički, ali s detaljima kod kojih vrijedi ona – jedan ali vrijedan – a opet vizualno efektno i ugodno.

A kada govorimo o njezinom modnom stilu -trousers, jeans, T-shirt, kaput, trench, pletivo i košulje kombinira na level-u koji nosi masculine hype, ali ne krije ženstvenost. Tomb Boy stil koji voli žensku siluetu je njezina stilska formula. Uz sve nabrojeno, Olja rado bira haljine Cecilie Bahnsen koje se odlično uklapaju u taj njezin stilski izričaj.

@oljaryz
@oljaryz
@oljaryz
@oljaryz
@oljaryz

Olja živi na relaciji Berlin – Amsterdam sa svojim partnerom i sinom. Olja i Mauricio su partneri i u poslu, freelenceri u području produkcije i fotografije i to upravo u modnom i beauty segmentu. Njihov nest je u Amsterdamu, a prostor u kojem žive je jako zanimljiv. Fotografije doma koji je nedavno uredila i kojima nas zavodi na dnevnoj bazi, govore same za sebe. To je open space koncept koji pomalo nalikuje na loft space. Betonski pod umjesto klasičnog parketa i pločica. Miks boje drveta, inoxa i crnih detalja u prostoru kuhinje i blagovaonice često dijelimo na Styležurnal IG feed-u. Siva i svedena bijela boja zidova nose ton cijelog interijera. Pogledajte u nastavku njihovo obiteljsko gnijezdo, nama je čista inspiracija.

@oljaryz
@oljaryz
@oljaryz
@oljaryz
@oljaryz
@oljaryz
@oljaryz
@oljaryz

I kako to biva, Oljin IG profil odveo nas je u jedan zanimljiv, estetski savršen, lifestyle koncept u Kopenhagenu, zove se The Audo. Govorimo o modelu ugostiteljstva (ali ne o velikom lancu hotela, ovo je prije model boutique hotela) koji ujedinjuje dizajn i hotelijerstvo, u ovom hibridnom lifestyle konceptu na jednom mjestu možete uživati u vrhunskom hotelijerstvu, restoranu i concept store-u. The Audo je osmislio Bjarne Hansen, osnivač globalno priznatog lidera u dizajnu – MENU. U concept store-u možete naći upravo dizajnerske komade iz MENU portfolija, a kojim je opremljen gotovo cijeli The Audo interijer, a ponuda u toj hibridnoj trgovini unutar hotela stalno se mijenja – ovisno o temi, sezoni i suradnjama koje ugovore, a vjerujte nam na riječ, ima ih na listi čekanja. Upoznajte ih kroz fotografije ispod, na njihovom IG profilu i online stranici theaudo.com

@the_audo
@the_audo
@the_audo
@the_audo
@the_audo
@the_audo
@the_audo
@the_audo
@the_audo
@the_audo
@the_audo
@the_audo
@the_audo
@the_audo
@the_audo
Sanda Kraljević
Foto: @oljaryz
Sanda Kraljević
Foto: @oljaryz