#stayhome razgovori Lea Kraljević


Kako provodimo social distance vrijeme kod kuće?

Pitali smo našu Leu Kraljević, IG profil @lejciiiiiiiik. kako izgleda njezin #stayhome dan? Lea je studentica žurnalistike, zaljubljenica u modu i putovanja. Predložila nam je i super naslove koje vrijedi pročitati. Hvala Lea!

Kao i velika većina (nadam se) provodim kod kuće, odnosno na vikendici van grada. Sreća u cijeloj nesreći je da dane izolacije imam mogućnost provoditi uglavnom u prirodi i na svježem zraku. Izolacija nam je svima vjerujem dosadila još onaj dan kada je i otpočela, te sam u bijegu od dosade posegnula za aktivnostima s onom etiketom „nemam vremena“. Knjige koje su služile više estetici nego svojoj stvarnoj svrsi, serije s brdo sezona, pravljenje francuskih kroasana za koje znaš da će ostati samo na pokušaju i famozne insta-dvosatne njege lica, tijela i kose spasile su stvar.

photo. Lea Kraljević

Moja jutra…

84759493 jutro izolacije započinjem kao i svako, sa Sonijem i Maxijem, uz kavu. Dok je ne popijem, nitko mi se ne obraća, nikome se ne obraćam. Lea before coffee = monster. Kada kofein probudi sve moje moždane vijuge krećem u guljenje, sjeckanje, miksanje jer vrijeme je za doručak.

photo. Lea Kraljević

Omiljeni doručak…

1.BAZA:   pola jabuke, pola banane, naranča, blitva, spirulina

2.DODACI: 1 kikiriki maslac, 2 zobene pahuljice, 3 chia, 4 mljeveni lan, 5 šumsko voće, 6 kokosovi listići

3. ŠUMSKO VOĆE

photo. Lea Kraljević

Moj Workout…

U 12:00 sati vježbe kradem s profila @kellybellyboom, @miasemir.fit, @biancaellabooth, @joja, @dogpound, @lejla_lejla_lejla. Nakon treninga, jutarnja njega, regeneracija, hidratacija, maska – lice, kosa, druga kava uz telefonske razgovore s jednako maskiranim prijateljicama.

P.s. opsjednutost kremama za ruke dosegla je vrhunac u nadi da će nadomjestiti štetu koju su dezinfekcijski gelovi napravili.

photo. Lea Kraljević

photo. Lea Kraljević

Čitam…

Pročitala i oduševila se knjigom Dječak u prugastoj pidžami. Trenutno čitam odličnu ratnu priču, Sarajevski Marlboro Miljenka Jergovića. Knjiga koju MORAM pročitati je knjiga sarajevskoj glumca Feđe Štukana – Blank. Svi koji jesu, začuđeni činjenicom što ja još nisam, iznervirano tvrde da je baš, baš MOOOOORAM pročitati.

photo. Lea Kraljević

Gledam…

A što drugo nego 4. sezonu serije La Casa De Papel. Preporuka za sve koji nisu gledali seriju Taboo (glavna uloga Tom Hardy😉), predivan dokumentarni film Scream for me Sarajevo i film Frida prepun odlične muzike i modnih detalja. I da ne zaboravim, savršen maraton od 8 sezona serije Game of Thrones.

photo. Lea Kraljević
photo. Lea Kraljević

Večeri provodim…

Pravim kaos u kuhinji, planiram sljedeće putovanje, igram drušvene igre, ‘još samo jedna epizoda’ koja se pretvori u sezonu, instagramiram, snapchatam, isprobavam filtere, pregledavam Mytheresu, stranice high street brendova, čitam najdraže portale, slušam muziku, maštam o izlasku i sve to naravno uz vino!

photo. Lea Kraljević
photo. Lea Kraljević

Ovo vrijeme me je naučilo da…

“Loši događaji mogu biti poznati ili nepoznati, očekivani ili neočekivani, predvidljivi ili nepredvidljivi, jači ili slabiji, nekada ih može biti i više istovremeno. Kako bismo se efikasno suočili, potrebno je da se efikasno adaptiramo,…. ”

Najviše mi nedostaje…

Moj život prije korone!

Lea Kraljević
Foto: Lea Kraljević
Lea Kraljević
Foto: Lea Kraljević