Statement jakna sezone nosi potpis YSL

Ponekad ili redovito pišemo o odjevnim komadima o kojima će se tek čuti, koji polako, ali suvereno koračaju prema IT komadu sezone. Takav jedan komad je ova statement jakna s potpisom, tj. logom YSL. Jakna, kaput, sako – YSL, nazovimo ju jakna, ima elemente sva tri spomenuta komada. Ramena su naglašena poput najbolje skrojenog kaputa, dužina je poput sakoa, a kragna je najsličnija onoj na muškim jaknama čiji krojevi vladaju i na ženskim, pogotovo zadnjih par modnih sezona.

@sophielsmith

Straga je taj poželjni YSL logo u šljokicama i XL veličini Nismo neki fanovi šljokica, ali u ovoj crnoj verziji plus jedan efektan detalj – ide, i to jako dobro.

TIP. Statement jakna, općenito, je dovoljno efektna uz jeans, tajice ili tailored hlače. Zahtijeva samo jednu ili dvije boje u cijelom outfitu, crnu ili bijelu. Mini suknja i statement jakna je definitivno najefektnija kombinacija za jedan dobar night out outfit Uglavnom, sve treba biti svedeno i jednostavno sa statement jaknom jer samo je jedan detalj dovoljan za + 5 stilsku kombinaciju, ako nas pitate.

@tyleheroine
@tamara
@tamara
@tamara
@tamara
Sanda Kraljević
Foto: @styleheroine
Sanda Kraljević
Foto: @styleheroine