Šeširi su prvi vjesnici ljeta!

Donosimo vam outfite sa šeširom, kapom, kačketom, svim tim inačicama koje nam štite glavu i zovu ljeto!

Kako započeti odu ljetu i vrućinama nego porukom: Zaštite kožu SPF-om i glavu šeširom, bucket verzijom ili kačketom! Odavno su svi In, a upravo je vrijeme da ih nosimo. Ok, ljeto još čekamo, ali nade ima.

@jaceyduprie

Ne znamo koji ste tip ili je i vama, kao i nama, jako teško odlučiti se za samo jedan model, jednu boju ili jedan uzorak. Sezonu smo započeli kačketima koji se idealno uklapaju u naše, većinom ležerne outfite. Sada možemo da ih “varamo” sa šeširima manjih oboda ili ribarskim šeširima koji nonšalantno padaju preko glave do očiju. Šešire s velikim obodom čuvamo za tako željenu plažu uz more. Panama šešir je investicija, a mi smo pronašli model u potpisu regionalnog brenda koji radi fenomenalne šešire, kape i kačkete, zato skrolajte dalje.

@yuliawave

Bucket hat ili ribarski šešir o kojem se stalno priča, neki od nas su nosili i u toplijoj varijanti za hladne dane i kišu. To smo već zaboravili i vraćamo se ribarskim šeširima u ludim bojama, uzorcima s manjim ili većim obodom. Kako god, šeširi, kape i kačketi su jaaaaako poželjni. Radujemo im se, kao i ljetu.

@aleksandrabojovic
@blancamiro
@aleksandrabojovic
@vikyandthekid
@laura_eguizabel
@vanjaam
@minamilutinovic
@m_tina_
@minima_corner

Imate jako puno modela u high street potpisu na već znanim online adresama. Ovu sezonu šeširi se nose i trenutno su najpoželjniji asesoar. Mi smo odabrali šešire brenda MM Couture koji radi predivne modele i naša su mala investicija. Ne gomilamo stvari, kupujemo manje, vrijednije i kvalitetnije, stvaramo uspomene koje ćemo čuvati!

Styležurnal izbor

MM Couture šeširi

@mm_couture
@mm_couture
@mm_couture
@mm_couture
@mm_couture
@mm_couture
@mm_couture
Sanda Kraljević
Foto: @gildaambrosio
Sanda Kraljević
Foto: @gildaambrosio