Samo ponekad, pletivo mijenjamo za duksericu!

I stvarno, rado bismo mijenjali ovu hladnoću, ali ne ide

Ukoliko pratite Styležurnal stilski sat, i dalje smo u dugim kaputima, nosimo ih s maramama ili kapom, ispod ušuškani u pletivo. Samo ponekad kada poželimo zamijeniti taj džemper, onda će to biti s dobrom starom duksericom. Mora biti masivna i broj oversize. Gramaža pamuka što veća, da topline ne manjka. Minimalnog dizajna.

@leinlena
@theambiencce
@lamarel_official

Pristajemo tek na svedene boje, suptilnu kul ilustraciju ili neki fini vez. I to je to. Moć implementiranja jednog takvog duksa u zimske ležene outfite je neupitno. Idemo brzinski ponoviti, preko košulje uz tailored hlače za dozu uglađenosti. Ispod debelog kariranog sakoa. Zavezana oko ramena preko pamučnog T-shirta ili rolke. Jeans, tenisice i vunene čarape za vikend šetnje, a fantastično izgleda i kontrast slip suknje, dukserice uz dodatak biserene ogrlice za večernju varijantu. To su neke formule kojima se uvijek vraćamo uz sitne from season to season preinake.

@unchicleenmitacon
@hannamw

Imate li već favorita u glavi? Ukoliko ne, nadamo se da ćete uživati u otkrivanju posljednjeg Vogue mercha koliko i mi. Radi se o toliko izvanrednoj i jako ležernoj interpretaciji horoskopskih znakova na jednom običnom, krem bijelom hoodiju. Horoskopski vez imena znaka se nalazi na prednjoj strani, a odgovarajuća ilustracija znaka i VOGUE logo na stražnoj strani. Ilustracijom se pozabavio Tony Stello, ilustrator filmskih plakata, umjetnik rođen u Italiji, baziran u Berlinu. Dukserice su izrađene od 100 postotnog organskog pamuka, zadovoljavajuće debljine te ogromnog fita. Sve navedeno bilo je dovoljno da ju uvrstimo u favorita na početku još jedne naše modne godine.

@studiostella

Lea Kraljević
Foto: @pernilleteisbaek
Lea Kraljević
Foto: @pernilleteisbaek