Puffer jaknu nosimo ovako!

Vrijeme je od pernatih jakni jer šta nas može bolje zagrijati nego one, kada nam napokon stignu zimske temperature, one u minusu. Ovdje je fokus na tome kako efektno možemo iznijeti jednu običnu pernatu jaknu, a da nam ne bude “dosadno”. Ili kako tu istu jaknu možemo nositi i kada je dress code zahtjevniji i/ili određeniji.

@wardrobe.nyc
@wardrobe.nyc

Ok, voljeli bi mi naći jednu predimenzioniranu pernatu jaknu ili kaput ili bomber model jakne s pernatim ispunom. ali takve rade samo cjenovno jaki niche modni brendovi. Upravo na ovo rečeno i traženo, fokusirani su modeli pernatih jakni brenda Wardrobe NYC pod kreativnom palicom (jednom od) velike Christine Centenera. S obzirom na njezinu karijeru stiliste i modne urednice Vogue magazina (Australia) nismo ništa manje očekivali. Ona je poznata po kombiniranju uskih i širokih odjevnih komada u jedan outfit i to radi perfektno. A čini nam se da je taj stilski code “prenijela” u svoj modni brend.

@christinecentenera

Odlično odrađeni vizuali kojima je fokus na slaganju cjelokupnog outfita s fokusom na glavni komad o kojem je riječ, stav i scenografija na bijeloj raw fotografskoj pozadini, privlače nam pogled koji je fokusiran na cjelokupnu estetiku ove Wardrobe NYC zimske kolekcije. Znači, i bijela košulja i tajice; i uske (jeans) hlače; i kožne tajice; i kargo hlače; i suknja; i “mala crna” haljina; i kapa i šal; i visoke potpetice mogu podići jednu običnu pernatu jaknu na višu stilsku razinu. Evo kako…

@wardrobe.nyc
@wardrobe.nyc
@wardrobe.nyc
@wardrobe.nyc
Sanda Kraljević
Foto: @wardrobe.nyc
Sanda Kraljević
Foto: @wardrobe.nyc