Prvi pogledajte uvod u novu fenomenalnu LA JUPE kolekciju

Najave su, korak po korak ka normalnijem životu.

Intimnije proslave, duženja, vikend izleti unutar ili preko granice računamo kao neku skoriju budućnost. U svim radosnim planovima potrebna nam je jedna genijalna haljina zbog koje nećemo poželjeti drugu. U toj misiji mogu nas ispratiti haljine iz nove ljetne kolekcije domaćeg imena LA JUPE.

Haljina RIta
@la_jupe_showroom

Brend koji potpisuje Mostarka Sanja Dujmović je dobro poznata adresa ukoliko ste redovni na Styležurnal portalu. S velikom pažnjom pratimo što se to radi u LA JUPE ateljeu i upravo zato su te haljine bile prvi odabir za naš prvi vlastiti editorial.

Haljina Elodie
@la_jupe_showroom

Asocijacija je na elegantne haljine koje su odlično skrojene i koje biramo za posebne prilike. Ovoga puta s vama dijelimo LA JUPE ljetnu kolekciju u kojoj smo škicnule i haljine koje nisu ograničene samo na tu jednu posebnu prigodu. Tako haljinu Elodie vidimo sa sandalama na trakice i idemo na vjenčanje. Noćna proslava? Može Elena. Dnevni izlet? Rita, na kaubojke ili uz tenisice. Realno sve prilike za uživanje i druženja su posebne prilike, a u tim prilikama želimo nešto posebno.

Haljina Elodie
@la:jupe_showroom

Stilski kod LA JUPE je profinjenih, ženstvenih crta. Haljine su jednostavne. Plahe i nježne. Od tog koda nije bilo odstupanja ni u ovoj kolekciji. Pažnja je posvećena posebno biranim materijalima koji su satkani uvijek od nekih zanimljivih detaljčića ručnog rada. Nekada perle. Nekada 3D cvjetići. Nekada besprijekorni čipkani vez. Nekada boja. Nekada million i jedan sitni volančić. Krojevi jednostavni, skrojeni bez greške da suptilno naglašavaju neki dio ženskog tijela, a kao i svaka kolekcija do sada, LA JUPE i dalje njeguje personalizirani pristup šivanja svake haljine prema točnim mjerama klijentica.

Haljina Elena
@la_jupe_showroom

Romantične haljine naše Sanje za aktualnu kampanju nosile su zagrebačkim ulicama manekenke Ivana Vukušić i Elena Dizdar. Svu tu kreativnu lepršavost zabilježila je Rajna Raguž (@rana_photo) iii rezultat: ODJEDNOM MIRIŠE NA OČARAVAJUĆE LJETNE VEČERI!

Lea Kraljević
Foto: @rajna_photo/@dizdar_el
Lea Kraljević
Foto: @rajna_photo/@dizdar_el