Pruge su već najzanimljiviji uzorak koji ćemo nositi i ove jeseni!

Jeste li spremni da zakoračite u posljednje dane ljeta?

Jesen nam kroz vremensku prognozu već nekoliko dana govori : Ready or not here I am! Da ne kažem nešto drugo, reći ću – tužno. Iako još uvijek ima nas koji se ne želimo odreći modne rasterećenosti ljeta, možda je vrijeme da se ogrnemo komadom koji ćemo zasigurno prenijeti i nositi cijelu nadolazeću sezonu.

@ciao__lucia
@fakerstrom

Tu na scenu stupa prugasti džemper/majica. On je klasičan. Fin. Udoban. Vječan komad. Najveće iznenađenje, izvinite, ali moram opet dodati još uvijek ljeta. Na prvu pomisao nositi sada bilo kakvu vrstu pletiva nije bajna. Ali kada su se počele rađati slike djevojaka, pretežito Skandinavki u prugastom džemperu… s bijelim hlačama i papučama.

@anoukyve
@jennymwalton
@clairerose
@pernilleteisbaek
@annaaborisovna
@carolineblomst
@darjabarannik

S crnim tailored hlačama i mokasinkama. S dobrim krutim jeansom i japankama. S tananom svilenom slip suknjom. Na biciklističke hlačice s pregrnutim trench mantilom. Preko košulje. Uz šorc i papuče. Pa uz šorc i čizme. Pomislih, i nije tako loše. I sami se vidimo u jednom od ovih stajlinga. Miks ljetne garderobe i jesenske klasike. Miks svega i svačega. Gotovo da ga možete pregrnuti preko kupaćeg kostima. Ukoliko imate sreće pa ćete u septembar ući uživajući negdje na brodu. Ili plaži.

@carolineblomst
@tineandreaa

Styležurnal favoriti

MASSIMO DUTTI
MANGO
MANGO
THE FRANKIE SHOP
TOTÊME
Lea Kraljević
Foto: @clairerose @tineandreaa
Lea Kraljević
Foto: @clairerose @tineandreaa