Posjetite NOT-ANOTHER-BILL, šarmantnu adresu za sve lifestyle estetičare i ljubitelje dizajn sitnica

Vodimo vas kroz ponudu web stranice na kojoj ćete pronaći unikatne i personalizirane stvarčice za sebe i druge

Protekli mjesec smo paničarili, kasnili, euforično trčali i kupovali poklone o kojima teško da smo stigli i razmisliti. Internetom smo vas (su nas) atakovali šoping listama. Pravilo 12. mjeseca kaže da sa završetkom godine završavamo i s potrebom za poklonima. Mi se ne bismo složili. Dok je dragih nam ljudi, posebnih prilika i onih sasvim uobičajenih dana bit će i utkane potrebe za poklanjanjem. Drugih i sebe. Zbog toga kršimo pravila i evo u periodu kada je ideja o kupovini i poklanjanju splasnula, mi vam donosimo šarmantnu online adresu Not-Another-Bill.

To je adresa koja je umijeće darivanja svojom ponudom podigla na next level. Kada pročačkate ponudu shvatit ćete da tim koji stoji iza ove adrese ima njuha za lijepo i ukusno. Za ritualnu i modernu konzumaciju. Za lifestyle estetičara. Dok smo gledali ponudu pomislili smo na Mateju Sučević (thE92EDIT). Kao da je ponudu kurirala ona. Ona, koja ima nepogrešiv stil.

@NOTANOTHERBILL

Nas su očarali toliko raznovrsnom ponudom prekrasno osmišljenih darova. I ono najbolje, baš svaki taj proizvod imate prilike dekorirati, personalizirati i na taj način učiniti poklon još malo unikatnijim. Dakle, staklo, koža, metal, sve, baš sve je moguće gravirati, izvezati, staviti inicijale ili neki natpis što je nama jako atraktivno. U bogatoj ponudi pronaći ćete sve i svašta. Dekorativne sitnice za dom, vaze, svijeće, prekrasne šoljice, pribor za martini, otvarače za boce, vijugave šarene kašikice, neodoljive čaše za šampanjac, drvene daske za rezanje, lunch boxove, termalne boce, pregače.

@NOTANOTHERBILL
TWIRL COUPE SET
GLASS TRICOLOUR CANDLE HOLDERS
@NOTANOTHERBILL

Sektor za hedoniste. Posebnu pažnju posvetili su korpama za hranu i piće. Na ovoj adresi redefinirali su pojam piknik košare i u tolikoj mjeri su je proširili da ju možete personalizirati doslovno za svaku osobu koju poznajete. Osim toga, ponuda pića i zalogaja koje možete odabrati je sve osim klasična. Skupili su najbolje od liker i finger food industrije i pobrinuli se da te korpe budu moderne, sofisticirane i luksuzne. Od mini Moeta, Clase Azul tekile, flaširanog Aperol Spritza, pre-mixed koktela, preko cheese lover setova, mini džem setova kao u najboljim lux hotelima do španjolskog Pata negra pršuta. Ma ponuda je ludilo! A za potpuni home party  pobrinuli su se s vizualno dotjeranim društvenim igrama.

@NOTANOTHERBILL
THE BREAKFAST HAMPER
MINI BONNE MAMAN JAM
@NOTANOTHERBILL
@NOTANOTHERBILL

Ono što nam svakome nekako treba i koristi su tech dodaci. Tu prevladavaju zaštitni okviri za mobitele/tablete/laptope od kože, airpods kutijice, bežični punjači i prijenosni zvučnici.

@NOTANOTHERBILL
@NOTANOTHERBILL

Sve te dodatke možete birati širokom spektru atraktivnih boja. A kada smo kod kože, Not-Another-Bill je stvarno otežao odabir, jer: personalizirani neseseri za kozmetiku, šminku, četkice. Kutijice za nakit. Označivači za kofere, futrole za pasoše i čuvanje dokumenata, novčanici, kartičari. I za kraj, ne nisu mislili samo na nas velike ljude. Poklončići za tek rođene bebe, dekice i setovi za njegu su apsolutno preslatki, a za veću djecu imaju ogromnu ponudu drvenih igračaka. 

I tko nešto od ovoga ne bi volio dobiti na poklon?

@NOTANOTHERBILL
@NOTANOTHERBILL
@NOTANOTHERBILL
Lea Kraljević
Foto: @nitanotherbill
Lea Kraljević
Foto: @nitanotherbill