Pajamas mood ili kako lijepo zaspati

Da li i vi razmišljate ovako ozbiljno o onome u čemu zaspete!?

Da postavimo to ovako: Zašto naši brendovi ne mogu doći na ideju i pojednostavniti stvari. Napraviti obične pidžama setove, kratke i duge, u kojima bi mi lagano proveli cijeli vikend i cijelo ljeto. Ok, naravno da ne mislimo u njima na posao, ali bi u narednoj sezoni zasigurno zamijenili stilsku moć jedne trenirke i zasjenili njihovu popularnost. Evo izazova za domaće brendove koji ovo mogu zvesti. Ne mislimo ovdje na šarenilo i sintetiku, mislimo na obične pamučne setove muškog kroja s prezanimljivim uzorcima, u kojima bi mogli izaći i vani, ovo shvatite najozbiljnije.

Marija Tarlać je to već učinila i ponudila sjajne pidžama setove za velike i male s poduuugom listom čekanja.

Lifestyle brend Atelier Manola upravo je lansirao svoju Pajamas Capsule kolekciju koja jako sliči muškim setovima, a koji su kao iz fijoke nekih starih kultnih američkih filmova ili još bolje starih pidžama setova naših djedova. Prije se o tome jako vodilo računa, držali su se opeglane i svježe oprane, u zlu ne trebalo. Danas je sve to uvijek dostupno i nema te svijesti kada nešto čuvamo za ne daj Bože situacije, i ne trebamo to činiti. Danas pidžame nosimo jer volimo taj ritual pred spavanje, njegujemo svoj vlastiti lifestyle u kojem ušuškati se u krevetu nakon produktivnog radnog dana, dođe kao desert, šlag na torti. Ma, priznajte da ste i vi u tom mood-u, ali o njemu možda niste razmišljali, on se podrazumijeva.

@pernilleteisbaek

Ali evo, te sitnice znače puno, sitnice i detalji ponekad prave uspomene ukoliko se ne radi o karakternoj osobini koja podvlači svaku sitnicu. Uostalom, to nije nimalo pozitivna osobina, a mi širimo samo i isključivo pozitivu, ovo je adresa da odmorimo glavu i misli i uronimo u ljepšu stranu življenja. Da pređemo na stvari i pokažemo o kojoj se kolekciji radi i o čemu smo gore pisali. Btw, znamo H&M i Zara i drugi brendovi iz njihovih portfolia rade fenomenalne pidžame, ali to mogu uraditi i naši brendovi pa da se i u njima ovako osjećamo i živimo taj gore ilustrirani osjećaj, ali s domaćim potpisom kojim se volimo dičiti. I vjerujte, prodavao bi se!

@louloudesaison
@louloudesaison
ATELIER MANOLA

Styležurnal Picks

BLUE STRIPPED COTTON PAJAMA LONG SLEEVE SHIRT
BLUE STRIPPED COTTON PAJAMA SHORT
PINK STRIPPED COTTON PAJAMA PANTS
EMBROIDERED BLANCA COTTON PAJAMA PANTS
BLUE STRIPPED COTTON PAJAMA PANTS
PINK STRIPPED COTTON PAJAMA LONG SLEEVE SHIRT
Sanda Kraljević
Foto: @fannyekstrand @pijama.land
Sanda Kraljević
Foto: @fannyekstrand @pijama.land