Ovo je idealan poklon, koristan, mirišljav, učinkovit je i godi!

Riječ je o sapunima. Prirodnim, ručno rađenim sapunima. Ljepši poklon mi sebi ne bi poželjeli jer sve je, a to već znamo, u sitnicama i detaljima

Ono što nam brendovi ručno rađenih sapuna od prirodnih sastojaka serviraju su ovo prvo, plus umotani u delikatni šuškavi papir ili pomno osmišljeno pakiranje. Neki izgledaju poput kremastih deserta ili su totalno minimalistički, rekli bi starinski. I svi pričaju neke prekrasno mirišljave, sapunaste priče u koje se odmah zaljubimo, mirišu u zraku kada pročitamo sastojke i poželimo ih u svakodnevnoj beauty rutini. U našoj priči složili smo sve koje volimo i želimo spomenuti na jednom mjestu.

@christietyler

I dajemo vam ideju što pokloniti sebi i/ili dragim ljudima u ovom mjesecu u kojem se troši i daruje kao da sutra ne postoji. Mi bi to ovako – sjetili se i uvijek iznova radovali drage ljude malim sitnicama, koje smo baš za njih odabrali i to sve tokom godine i života, ali najprije želimo lijepe riječi cijelu godinu i održavanje balansa sa svima koji nas okružuju i kojima poklanjamo naše vrijeme. To bi bilo idealno, po nama. Razmislite. A sada ćemo vas zavesti pričom o sapunima. Oni su maleni, svakodnevni, prijeko potrebni luksuz koji svaki put izmami osmijeh na lice i učini dan ljepšim. Oni se, više od bilo kog proizvoda u beauty industriji, fokusiraju na ručnu izradu od prirodnih sastojaka (totalno su clean), na održivu proizvodnju, a neki su i veganski i svi pričaju izvanredne autorske priče. I vizualno i sadržajno.

@anyaholdstock

BEAUTY TIP. Danas je umijeće složiti proizvode u sve korake koji će očistiti kožu lica nakon teškog SPF-a. Uz to ne smijemo zaboraviti da je koža cijelog tijela jedan delikatan organ koji je samo naš i kojeg trebamo njegovati. I sve to uz maksimalne rezultate. Taj prvi korak čišćenja lica, na koji smo nanijeli SPF i nosili ga cijeli dan, je čišćenje uz pomoć micelarne vode i mlijeka, pa onda uljni cleanser koji će skinuti apsolutno sve i taj zadnji korak – UMIVANJE. Tu nam je uvijek upitnik iznad glave, uvijek i iznova. Koji gel i pjenicu koristiti je vječno pitanje jer HIDRATACIJA i HIDRATACIJA!?

@orris.paris

I zašto onda ne bismo probali sa sapunom koji je kreiran na prirodnim sastojcima, ručno rađen prema tvom tipu kože. Asocijacija na sapun uvijek je bila potpuna čistoća ruku i tijela i kose. Zato probajmo taj čisti efekt s clean i prilagođenim formulama uključiti u zadnji korak čišćenja lica. Moguće je da će vam savršeno odgovarati i promijeniti vašu beauty rutinu čišćenja lica i da ćete ga koristiti za svakodnevno tuširanje jer nijedan gel neće očisti svaku poru na tijelu kao što će to uraditi sapun ili piling u obliku sapuna. U nastavku provjerite sve brendove koje smo izdvojili kao one koji su odličan izbor.

ORIS

LA D​É​ESSE SAPUN ZA OMEKŠAVANJE KOŽE I DETOKSIKACIJU

757

SAPUN THE BIG ROCK

SHEBEK SOAPS

SAPUN ZA LICE RUŽA

SAPUNOTEKA

POKLON PAKET ZOV DIVLJINE

SOFI KOZMETIKA

SAPUN ZA SVE TIPOVE KOŽE VITAMIN +

SOKO VITALLY SKIN CARE

SOKO VITALLY RITUAL SKIN CARE
SAPUN OD KAOLIN GLINE, MIRIŠE NA LAVANDU I ŽALFIJU

GEA

SAPUN NA BAZI AKTIVNOG ULGLJENA
Sanda Kraljević
Foto: @fashiiongonerogue @christietyler
Sanda Kraljević
Foto: @fashiiongonerogue @christietyler