Ove sandale su totalno wow!


Dr Martens i Suicoke su se ponovno ujedinili u novoj eksperimentalnoj suradnji, a riječ je dobrim sandalama, koje nose predznak wow!

Dr. Martens ne trebamo posebno predstavljati, a Suicoke je japanski brend osnovan 2006. godine. Oni su baš kultni i poznati su po posebno maštovitom dizajnu sandala. Ako ih do sada niste upoznali, sada je vrijeme. The sandale koje se zovu DM MURA su utjelovljenje inovativne dizajnerske filozofije koju ova dva brenda nose u svojoj viziji. Slove za muške, ali su po našem unisex i nosive, a i pravi fashion statement.

@suicoke_official

SUICOKE sandale DM MURA lagane su, s inovativnim uloškom i odličnom potporom za ris, izgledaju fashion, a uz to su preudobne. Dizajnirane su u crnoj glatkoj koži i vibrantnoj kroko koži s dijelovima neoprena koji su tu za fleksibilnost i komfor pri nošenju. Završetci su sa žutim koncem po kojem se Dr. Martens i prepoznaje. Straga se lijepe na čičak za lakše podešavanje i adoptiranje nozi. Ma savršenstvo koje je plod inventivnosti i proizvodne tehnologije ova dva brenda. Mi bi ih rado na našoj wishlist. Kolekcija će biti dostupna 28.08. na službenoj stranici Dr. Martens i u odabranim online trgovinama širom svijeta

Lejla Balavac Vučković
Foto: @suicoke_official
Lejla Balavac Vučković
Foto: @suicoke_official