Ovaj retro model je sljedeći veliki trend kojeg prenosimo i u narednu godinu!

Na listi instant trendova koji se vrte u krug već odavno nismo imali modele retro kaputa i jakni od eko krzna. Naglasak je na eko jer koliko god krzno bilo sofisticirano i luksuzno i lijepo pod rukom, ne možemo preko usta “prevaliti” činjenicu koliko se životinja “ubije” radi jednog modela kaputa koji “vrišti” ogromne iznose novca. Prije nekih dobrih 15 godina svi smo nosili jakne i prsluke od umjetnog krzna. Neki od vas ih još vjerno čuvaju. Vrijeme je da ih opet “otkrijete”!

KRATKI MODELI I KAKO IH NOSE NAMA OMILJENE MODNE INSAJDERICE

@federica.labanca
@alicepilate
@yanamotina
@karpunina.k
@unchicleenmitacon

I evo nakon teddy coat trenda polako se i ovaj model provlači kroz retoriku stilskog koda ove zime. Dugi modeli od eko krzna su “najviđeniji” modeli trenutno, općenito modeli od umjetnog krzna bez obzira na dužinu, su trend koji će se sigurno nositi i sljedeću zimsku sezonu. Ova sezona je samo uvod u isti, a činjenica da skoro svako od nas ima jedan stari model sačuvan za povratak nekog old school modnog trenda nas baš veseli. Nećemo ići u potragu za modelima i online adresama gdje ih kupiti jer još uvijek high street modni lanci nisu uspjeli instant kopirati veliki YSL.

SAINT LAURENT RESORT 2023
SAINT LAURENT PRE-FALL 2022
SAINT LAURENT PRE-FALL 2022
SAINT LAURENT PRE-FALL 2022

Dugi modeli (kaputi) odlično se nose uz casual outfite s tenisicama, biker čizmama i sve podignuto nekim dobrim detaljem, čitaj: naočale, naušnice, ogrlica. Za inspiraciju kako ovaj komad nositi u glam izdanjima inspirirat ćemo se Saint Laurent kolekcijama koji ovaj model provlače već nekoliko sezona unazad, inspirirat ćemo se fantastičnim rock chic glam slaganjem komada u jedan dobar outfit s ovakvim kaputom preko. Volimo taj YSL neprikosnoveni stilski kod: spajanje dobrog kroja i floaty tkanina. Hvala Anthony Vaccarello za inspiraciju!

DUGI MODELI I KAKO IH NOSE NAMA OMILJENE MODNE INSAJDERICE

@linneklund
@pernilleteisbaek
@annabelrosendahl
@hannamw
@annabelrosendahl
Sanda Kraljević
Foto: @federica.labanca; @voguemagazine via @th_ings_i_love
Sanda Kraljević
Foto: @federica.labanca; @voguemagazine via @th_ings_i_love