Ova coolerka najbolje zna iznijeti oversized odijela!

Styležurnal crush ovog puta je Sandra Heinrich Sauceda aka @filis_pina

Oversized modeli, skoro pa svih odjevnih komada, njezin su alat za kombiniranje najcool outfita trenutno, barem nama. I još tome dodajemo to da se njezin stilski nastup ne može lako ili ikako kopirati. Ona to radi na art level-u i iz tog je razloga čest gost na našem IG platnu.

Još par imena imamo na listi koji ulaze u ovu kategoriju, a sigurno ćemo ih spomenuti u nekim narednim pričama. Jedno od tih imena već smo spomenuli OVDJE, Maja Weyhe, veteranka u ovom poslu, nama i dalje omiljena stilska adresa. Glavni lik današnje priče, Sandra, je Njemica s adresom u SAD-u, tačnije u Arizoni, a naboj boja, interijera i eksterijera grada u Arizoni je svojevrsna kulisa njezinog IG platna. Volimo ovu autentičnu i coolersku stilsku inspiraciju s dozom art-a, to je nama definicija mode preobličena u vlastitu formulu.

Ona nije lice koje ćete zapratiti radi nekih voajerskih razloga ili zbog ženskih atributa. Njezin komunikacijski fokus su modne kombinacije koje zahtijevaju određeni lifestyle i dozu eksperimentalnosti kod slaganja outfita. Kakogod, Sandrin IG profil je online adresa gdje seciramo svaki milimetar njezinih stilskih kombinacija i cijelog IG profila koji je i čisti modni art. Sve ono o čemu se tek priča u insajderskom modnom svijetu ili je na modnom radaru trenutno, ona je iznijela puno ranije. Trenutni fokus nam je na ovom samtnom odijelu brenda The Frankie Shop koji ljubi običnu bijelu majicu i vuneni šal.

@filis_pina
@filis_pina
@filis_pina
@filis_pina
@filis_pina
@filis_pina
Sanda Kraljević
Foto: @filis_pina
Sanda Kraljević
Foto: @filis_pina