Oprostite našem retro moodu i otkrijte Peau bikini

S prizvukom 80-ih jer nostalgija nas opasno drma.
@peau_official

Louis Réard je davne 1947. stvorio prve trokutiće i tanke vrpce koje su spajale bočni dio gaćica i izazvao svojevrsnu revoluciju. Revolucija i danas traje, ali ne u bikiniju. Što ne znači da nije pravo vrijeme da začinimo svu tu famu i predstavimo odličnu bikini priču u potpisu hrvatskog branda Peau iza kojeg stoje dvije najbolje prijateljice, Mia Matić i Ema Pilić.

@peau_official

Rekli bismo bikini ko’ bikini. Ali nisu svi bikini isti, tako se kaže, ali i misli. Peau modeli bikinija su vjerna replika modelu iz 80-ih godina. Sjećate se i bombica na krajevima vrpci. Sve ove adute, tj. glavne detalje takvih modela, koje ne viđamo više tako često, spojili su se u prvoj kolekciji hrvtakog branda kupaćih kostima.

Peau bikini ima viši izrez gaćica čije se vrpce nose visoko na kukovima, opet u stilu kako su se i nosili tih 80-ih. Noge su vizualno izdužene, istaknemo bokove koji ne moraju biti u savršenim mjerama. Trokutiće podešavate na vrpci onoliko koliko želite. Jednobojni su, totalno jednostavni, a opet woow. Da, naravno da se možemo podijeliti u ukusima, ali vizuali njihove prve kampanje su itekako za pokazati. Job well done!

@peau_official
@peau_official
@peau_official
@peau_official
Styležurnal
Foto: @miammatic @peau_official
Styležurnal
Foto: @miammatic @peau_official