Ona je totalno svestrana!

Svilena, oprostite, satinirana suknja dužine ispod koljena. Imamo li bolji prijedlog za ovakve, malo svježe, malo vruće dane?!

Imamo puno aduta za ovaj kroj i za ovaj materijal suknji. Nosive su u svakoj kombinaciji i daju se lako i efektno kombinirati. Pogotovo sada kad smo napokon bosih nogu, ne bukvalno u japankama ili papučama, ali nosimo obuću bez hulahopki, a sokne nam služe da začinimo naš dnevni ili večernji outfit. I volimo sokne, to smo već davno dokazale u člancima OVDJE i OVDJE, čisto da se podsjetimo.

@fakerstrom

Ujutro kada krenemo u dnevni žurni ritam, prvo nam pada na pamet daj nešto lagano, a opet efektno i ženstveno. I nešto jednostavno, nosivo i lako za kombiniranje… naravno, jeans hlače i sjetimo se “pa nosili smo ih cijelu zimu”, tek sljedeća asocijacija nam je suknja jer u podne je +20.

@aleksandrabojovic
@aleksandrabojovic

Druga asocijacija je – “koliko daleko” možemo ići u kombinaciji jedne obične satinirane suknje, e pa odgovor je da je granica dobar ukus što ne znači da se ne možemo igrati s uzorcima i bojama. Tweed jakna ili sako, ispod majica ili čak i košulja – i imamo super efektan outfit koji možemo mijenjati sve dok izmijenimo sve sakoe i jakne koje imamo u ormaru.

@lisa.aiken
@lisa.aiken

A ovakve suknje vole svu obuću, apsolutno svu. Vole i duks, a kombinacija s kardiganom koji možemo podignuti remenom jer kardigan + bijela majica ili majica bez rukava ispod je toliko svestrana da bismo ju nosili 24/7. Ali da ne bi banalizirali činjenicu svestranosti i ženstvenosti jedne satinirane suknje, donosimo vam par inspiracija koje će vas inspirirati za sutrašnji outfit. Voilà !

@_jeanettemadsen_
@aleksandrabojovic
@abeautyfeature
@_jeanettemadsen_
@style.seconds
@leandramcohen
@_jeanettemadsen_
@stylespotlight
@_jeanettemadsen_
Sanda Kraljević
Foto: @fakerstrom @oliviafaeh
Sanda Kraljević
Foto: @fakerstrom @oliviafaeh