244387208_156780019981197_589664797688862987_n

On je LEVEL UP parfemske industrije!


Upoznajte kul lika koji je parfemsku industriju podigao na najveći LEVEL, pa onda zapišite i upamtite ime Zielinski & Rozen

Jer vrijedi! Jednom kada napokon napravite mjesto na vašoj polici za Zielinski & Rozen bočicu, povratka nekim parfemima teško da će biti. Mislite si zašto? Ovo ime nije mamac za parfemske entuzijaste. Nego? Skroz na skroz drukčija koncipiranost mirisnih nota. Ovo nije ni parfemska kuća nego parfemski labaratorij. U tom labu vlada filozofija slow life-a. Uživanja u sebi. U trenutku. Izvorne mirisne sirovine iz prirode kombiniraju se u senzualne mješavine koje su dosta teže od klasičnih mirisnih vodica.

@zielinskiandrozen_official
@elengrazzi

Idemo na onoga tko to sve maestralno dobro nanjuši i pretvara u opojan biznis. Kul lik koji stoji iza branda Zielinski & Rozen. U njegovoj priči ništa nije uobičajeno. Pa ni početak. Pregledavajući obiteljske arhive, slučajno je pronašao bilježnicu svog pradjeda u kojoj su sakupljene drevne formule parfemskih kompozicija stare desetljeće. Počeo je miješati arome, stvarajući svoju priču.

@zielinskiandrozen_official
@kanakinakanakina

Dobar njuh za sirovine. Dobar njuh za spajanje tih nota. Za estetiku, a estetika je upravo ON. Izraelac Erez Zelinski-Rosen. Specifične pojave. Izgleda. Stila. Avangardno-otrcano-shabby-kul. Istinsko lice svog branda. Njegovu fizičku pojavu prati apsolutno sve vezano za Zielinski & Rozen. Od izgleda njegovih trgovina prepunih metalnih konstrukcija, ostarjelog drveta, preko parfemskih bočica koje ručno ispisuje On do shabby papira u koje pakuje sapune.

@zielinskiandrozen_official
@tanya_pp69

Dopustite Erezu da stvori vaš prepoznatljivi i personalizirani miris i posvetit će vam razgovor od najmanje pola sata. Sebe naziva pripovjedačem, ne parfumijerom. Njegovim jezikom iris je tuga, ljubičica je sram. Ono što vi ispričate on pretvara u parfem. Evocira dobre i loše memorije. Ono za čim vapite. Upravo zato ima smisla Ereza staviti na bucketlistu pri nekom putovanju u Jaffu ili Moskvu. Vi nestrpljivi, online narudžbe usmjerite prema ponudi parfema, kupki, kremica i svijeća čiji sastav mirišljavih nota ima status njegovih kultnih tvorevina.

@stylebyalexs
@levvanju

Kakve kombinacije mirisa možete očekivati? Pa Erez kaže da kombinacija kože, sandalovine, jantara miriše kao Moskva. Breskva, passion fruit, mošus za njega je strast, a  cvjetni trio ruže, jasmina i narcisa, koji je Erez izmislio prije skoro 20 godina je kompozicija koja će zasigurno izluditi svaku djevojku.

@zielinskiandrozen_official
@zielinskiandrozen_official

I za kraj, dodajem ovo su mirisni ekstrakti koji su zahtjevni za nositi i nisu za svakoga. Ali priča kaže: oni koji jednom probaju Zielinski & Rozen, teško ga se odriču.

@zielinskiandrozen_official
Lea Kraljević
Foto: @zielinskiandrozen_official
Lea Kraljević
Foto: @zielinskiandrozen_official