Oh, taj Jacquemus!

Jacquemus izbacio kardigane koje modni svijet već obožava!

Kada je Simon Porte Jacquemus u pitanju pomislim – najljepši ured na svijetu. Maštam o ljetu i kada ljeto nije. Pomislim na spektakularne revije i lokacije koje su bile i one koje će tek biti. Na svoju ogromnu wish listu krcatu njegovom taaako dobrom garderobom. Što je posljednje na toj listi – reći ću (svima)? Njegovi kardigani.

@lisamakarova

Ti modeli kardigana predstavljeni su u sklopu njegove posljednje jesenske kolekcije “La Montagne”. Iako jesenska, ono za što smo se momentalno uhvatili u kolekciji su nosivost, opcija kombiniranja, moderno, a ležerno s mrvicom smionih boja. Oličenje ama baš svega navedenoga su i kardigani. Okupili smo ih sve. Proučili kako ih već nose na brojnim dobrim stilskim adresama. Idemo vas upoznati sa, sigurni smo, najpopularnijim komadom evo kasnog ljeta i jeseni što nam dolazi.

@chernookanna

Le cardigan Alzou je izrađen od moher-vune, dugih je rukava, crop rezan i nonšalantno se kopča samo na dva mikro dugmića. Dolazi u prljavo bijeloj, rozoj, crnoj i zelenoj boji. La maille Pralu lounge i njegova kraća i seksipilnija inačica, La maille Pralu su definitivno miljenici modne publike. Od udobnog je rebrastog pletiva, dugih rukava, okruglog izazovnijeg izreza.

@jacquemus
@seayoy_
@minkie_mk

Najseksipilniji moment na cijelom kardiganu je svakako tanani Jacquemus logo koji je u ulozi dugmeta koji izgleda kao da jedva spaja i drži materijal. Bella Hadid, Megan Fox, Hailey Bieber nose ga uglavnom na jeans, robusnije bermude ili tailored hlače kako bi donji dio outfita smirio svu tu dobru sexy provokaciju gornjega.

@bellahadid
@lisamakarova

La maille Neve je zabavan, i dalje jako sexy, najbolje figura u jarkoj boji baš kako to nosi i bira Emili Sindlev. Fluffy je pahuljaste teksture pletiva, kratkih rukava, također s Jacquemus logo zakačkom i idealan je za maksimaliste, za mix and match igru printa, dezena, boja i svog tog modnog ludila. Na stranu seksipil, nosivost i ultra kul vibe koji ovaj komad nosi, cijene zaista jesu neprihvatljive za mikro komad materijala. Strpljenje, strpljenje, strpljenje. High street samo što nije odgovorio.

@emilisindlev
Lea Kraljević
Foto: @bellahadid @styleheroine
Lea Kraljević
Foto: @bellahadid @styleheroine