Njegovo visočanstvo, lan!

Svake sezone iznova nosi ovu titulu, zato smo napravili mali omaž lanu u high street potpisu

S porastom temperatura težimo prirodnim materijalima, koji će nam biti ugodni na koži, materijalima koji dišu i štite tijelo na neki način od znojenja, ne pospješuju isto, maze našu kožu, a izgledaju fenomenalno i poželjno. Egipćani su toliko cijenili ovu tkaninu  da su ga nazivali mjesečevim tkanjem. Lan je prirodni materijal kojeg je i teško dobiti, ali jednako je teško od njega izrađivati stvari.

@2moodstore

Međutim, finalni proizvod koji dobijete nadmašuje sve. Izdržljivost, kad je u pitanju nosivost i čvrstoća. Lakoća i prozračnost kada nosimo laganu odjeću. Naravno i cijena koja to na koncu mora zaokružiti. Volimo ga jer je prozračan, prirodan i idealan za nošenje na visokim temperaturama. Osim toga zrači ležernošću i iznimno je lak za kombiniranje, tako da se na lanene komade uvijek možemo osloniti.

@2moodstore

Ljetni trend je lan u boji. Lan u prirodnim bojama uvijek je siguran i poželjan. High street ponuda je puna modela u boji, a daju još veću posebnost stilu. Volimo lan u kombinaciji sa prirodnim tkaninama, lan sa lanom.  Napravili smo mali omaž lanu. Istražili u koje komade možete investirati. Laneni komadi u prirodnoj boji su basic i must have u vašem ormaru, svakog proljeća i ljeta. Naravno da je neizostavni dio vaše garderoba bijela lanena košulja!

MASSIMO DUTTI
MASSIMO DUTTI
ZARA
ZARA

Laneni sako je odavno postao must have komad koji uvijek možete ležerno ponijeti na poslovni sastanak. Napravit ćemo pomak od bazične bijele ili bež, pa ćemo ga izabrati u moćnoj boji.

ZARA

Posebno ga volimo kombinirati sa šorcevima koje nosimo uz ravne sandale ili na visoke potpetice.

MASSIMO DUTTI
MASSIMO DUTTI

Svakako da ćemo trajno investirati u kul laneno odijelo.

MASSIMO DUTTI
MASSIMO DUTTI
ZARA

A ovaj kroj u boji denima, za važne poslovne prilike…

MASSIMO DUTTI

Ili u klasični kroj odijela…

MASSIMO DUTTI

Lanena haljina je ta koja se nosi od jutra do večeri. Udobnost vam garantira njezina nosivost, te činjenica da će te u njoj izgledati jednako dobro kako u jutru, pa kroz dan, bez obzira kamo vas dan odnese…

MASSIMO DUTTI
ZARA
MASSIMO DUTTI
MASSIMO DUTTI
MASSIMO DUTTI
ZARA

i za kraj lan u neon, jarkim bojama…

ZARA
Lejla Balavac Vučković
Foto: @pollyhey
Lejla Balavac Vučković
Foto: @pollyhey