#modnihype Prvi pogleda na PRADA x ADIDAS

Nakon sto su nas sedmicama mamili i izazivali, ova dva super modna branda otkrila su premijerno svoju suradnju ili još preciznije plodove njihove suradnje. Ovdje je sve što trebate znati o Pradidasu.

Kako smo već najavili i pisali, streetstyle revolucija patika i tenisica ne gubi svoju moć. Kristalno jasno je to nakon što je Prada objavila da će za Adidas raditi mini kolekciju i nakon što smo se sedmicama osjećali kao da sjedimo na iglama, iščekivajući premijeru OVE SURADNJE, oficijalno je izašao i prvi proizvod prvijenac.

Obje kuće u ovoj kolekciji posežu duboko u svoje arhive. Prva alteracija suradnje je dvodijelna unisex kolekcija koja se prodaje kao set. A to su potpuno bijele ikonične Adidas Superstar tenisice (originalno nastale 1969.) i „za na ruku“ popularna torba za kuglanje, prvi put viđena u Prada kolekciji SS 2000.

Tužne vijesti? Ovo je limitirana kolekcija od samo 700 primjeraka torbi i tenisica koje će biti dostupne online od 4.12. na oficijelnim stranicama  adidas.com i  prada.com kao i odabranim Prada dućanima širom svijeta.

Styležurnal
Foto: Instagram
Styležurnal
Foto: Instagram