Modni brendovi na koje trebate obratiti pozornost

Kako se pozdravljamo s jednom cijelom dekadom, evo dvije modne marke na koje biste trebali obratiti pažnju i koje bi trebali biti na vašem radaru u 2020. Evo na koga biste trebali obratiti pažnju, lista se nastavlja.

KO? ROTATE Birger Christensen

MOĆNI PUF DINASTIJA RUKAVI – ŠTO VOLUMINOZNIJI TO INTERESANTNIJI

Za ovaj trend XL rukava na party haljinama koje su preuzele Instagram u posljednje vrijeme, krivci su Thora Valdimars i Jeanette Friis Madsen, danski dizajnerski duo koji stoji iza brenda ROTATE Birger Christensen. One su izradile kolekciju igrajući se sa svojim garderobama i ispunjavajući svoje snove o haljinicama za princeze, doduše mnogo kraćim verzijama. Inspiracija za ove haljine našle su u moćnim haljinama iz 80-ih godina. Ne trebate tražiti dalje, našli ste svoju party power haljinu.

KO? GCDS

View this post on Instagram

promo day

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

GCDS označava akronim za God Cannot Destroy Streetwear.
Ako se pitate, ovo je anti minimalistički talijanski brend koji je dizajniran i predstavljen 2015. od strane braće, modnog dua Giuliano i  Giordano Calza. Moćna, dinamična, visokooktanska marka, fusija ulične obleke, kiča i komike. Zamislite Pokemon majice, torbice u obliku srca, hudice sa smiley sloganima i grafikama koje pršte od ironije. Dua Lipa ih voli….

L.B.
Foto: Instagram
L.B.
Foto: Instagram