Mirisne svijeće s Irma Kohel potpisom? Možee!

Jedva čekamo da zapalimo Kohel home mirisne svijeće

Koliko god žudimo za starim aktivnostima van kuće, toliko je taj isti izlazak u ovom vremenu stres okidač. Kao odgovor na nametnuti stres u većim dozama no što smo navikli okrenuli smo se luksuzu wellbeinga. Više no ikada smo kući i više no ikada fokus ide ka kreiranju wellness oaze i zen atmosfere u naša četiri zida. Homecare satkan je od malih zadovoljstava u životu u vidu svježeg cvijeća (čitaj grana eukaliptusa) u vazi, novog poster/printa na zidu, gadgeta u kuhinji i mirisnih svijeća.

@irmakohel

Definitivno smo jedne od onih kojima su domovi prepuni svijeća. Jasno je onda koliku je euforiju izazvala Irma Kohel kada je na svom IGTV-u najavila da Bh tržište postaje bogatije baš tim mirisnim paketima. Kako je Irma i rekla, postoje dva fazona što ove svijeće čini posebnim. Radila ih je u suradnji s curama iz Mostara koje stoje iza branda Gea koji se bavi prirodnom kozmetikom i sirovinama. Cure su se pobrinule da svijeće po Irminoj želji budu od sojinog voska.

@irmakohel

Kao u svemu što radi, Irma je tako svim sastojcima od voska, preko eteričnih ulja do fitilja i samog pakovanja ostala vjerna sebi i filozofiji kojoj vjeruje, čitaj: totalno su veganske i održive. Minimalističko prepoznatljivo pakiranje dolazi u recikliranoj tegli na kojoj se nalazi komad sirovog  pamuka s logom koji toliko volimo i detaljnim opisom mirisnih nota.

@irmakohel

Maaa, oduševila nas je činjenicom da su sve te tegle  zapravo iz njezine kuhinje. Istu sinergiju s prirodom nudi i vama. Sačuvate teglu, pošaljite ili ih ostavite na mjestu za otkup kojeg će vam Irma sugerirati i dobijete popust na njezinu svijeću s notama bergamota, lavande ili sandalovine!

Lea Kraljević
Foto: @irmakohel
Lea Kraljević
Foto: @irmakohel