Loewe x Paula’s Ibiza je prvi parfem u potpisu JW Anderson


Šta da kažemo, možete li poželjeti ljepši miris trenutno od božanstvenog mirisa ljeta

A ljeto miriše na sol, biljke, more i vruće sunčeve zrake. To sve je sadržano u novoj mirisnoj bočici koju potpisuje JW Anderson za LOEWE i odlično je tempirano.

Foto via loewe.com

JW Anderson je u suradnji s ikoničnim butikom s Ibize, poznatim po svom boemskom šarmu, kreirao capsule kolekciju Lowe x Paula’s Ibiza, njihovu zajedničku, treću po redu. Ova ljetna capsule kolekcija u duhu Ibize ima predivne kaftane, haljine, ogrtače, torbe u retro uzorcima i fantastičnom paletom boja koja priziva ljeto i odmor i da, asocira na veoma popularnu Ibizu i ovaj ikonični brand s otoka.

Foto via loewe.com

Prije nekoliko dana LOEWE je lansirao i prvi parfem u potpisu JW Andersona, Loewe x Paula’s Ibiza. “Ovaj me miris vraća na Ibizu, gdje sam kao dijete provodio ljeto” izjavio je Anderson, a to isto sjećanje s njim dijeli i Nuria Cruelles iz kuće Loewe, koja je zadužena za kreaciju mirisnih nota. Ta njihova sjećanja sa otoka sunca i ljubavi su iskustva koja su kreirala proces stvaranja ove mirisne note.

Foto via loewe.com

Loewe x Paula’s Ibiza nota evocira sjećanja na mirise koje oboje nose s ovog otoka i kako kažu kreirali su parfem koji sadrži mješavinu s iznenađujućim sastojcima: kokosovom vodom i galbanumom, zelenom biljnom smolom, kao i pačulijem, tamjanom i sandalovinom, što aludira na boemsku prošlost otoka. Parfem sadrži i sintetički jantar, aromatični vosak koji daje ovoj mirisnoj noti jedan pomalo divlji mirisni podtonom. Ovaj parfem “gori” od sjećanja na dane koji će nas ponovo zavoditi, dane uz more na odmoru, bezbrižne, slane i pune boja koje jedva čekamo.

Foto via loewe.com
Sanda Kraljević
Foto: Loewe.com
Sanda Kraljević
Foto: Loewe.com