(K)uživancija ima najfotogeničniju kuhinju

Instagram profil Kuživancija otkrila sam prije nekih 5 godina. To je bio moj prvi susret s konceptom zdrave hrane. Shame On ME!
@kuzivancija

Tada je Instagram još bio na svojim počecima kod nas, ali od samih početaka Kuživancije fokus ovog profila je na zdravim receptima. Uskoro izlazi i njezina prva kuharica. Datum je odgođen, naravno svi znamo razlog (čitaj #životudobakorone), a ja se toj kuharici jako radujem. I da, ono što je u fokusu ovog članka je njezina kuhinja. Malo je reći da je savršenstvo, u svim detaljima. Kuhinja je rađena po mjeri, skicu koju je Edita Šimić zamislila realizirao je team Ivy’s Design iz Berlina (cure su iz naše regije i rade super interijere) gdje Edita i njezina Kuživancija žive. Kuhinja i dnevni boravak imaju vanjsku staklenu stijenku cijelom dužinom prostora, izvrsna pozicija za dnevno svijetlo. Ljeti se cijela kuhinja i trpezarija pretvaraju u terasu, što je idealna kombinacija kada živiš u zgradi.

(K)uživancija

U trpezariji nema slika i detalja, Edita se odlučila za bojani zid koji se savršeno uklopio u interijer kuhinje i trpezarije. E sada kuhinja, cijela pozornost je na visećim elementi uramljenim staklenim okvirima. I da, opet potvrda koliko samo jedan kvalitetan detalj može izmijeniti ili ispuniti cijeli prostor. Unutar tih blokova sve je savršeno posloženo, svaka posuda je na svom mjestu i pomno odabrana. Tu je i pomoćni stol s prostorom za posude, tave i pribor. S lijeve strane u kuhinji je ugradbeni plakar u istoj boji kao i kuhinja, gdje su sve ostale kuhinjske stvari za koje na prvu mislimo pa gdje joj sve stane. Edita je prije kuharice tvrdih korica, a koja izlazi uskoro, napravila i online brošuru zdravih recepata (zimskih i ljetnih verzija), OVDJE je link za recepte za ljetne zdrave doručke.

(K)uživancija
(K)uživancija
(K)uživancija
(K)uživancija
(K)uživancija
(K)uživancija
K(u)živancija
@kuzivancija
S.K.
Foto: kuzivancija.com, @kuzivancija
S.K.
Foto: kuzivancija.com, @kuzivancija