(K)uživancija ima najfotogeničniju kuhinju

Instagram profil Kuživancija otkrila sam prije nekih 5 godina. To je bio moj prvi susret s konceptom zdrave hrane. Shame On ME!
Edita Šimić

Tada je Instagram još bio na svojim počecima kod nas, ali od samih početaka Kuživancije fokus ovog profila je na zdravim receptima. Uskoro izlazi i njezina prva kuharica. Datum je odgođen, naravno svi znamo razlog (čitaj #životudobakorone), a ja se toj kuharici jako radujem. I da, ono što je u fokusu ovog članka je njezina kuhinja. Malo je reći da je savršenstvo, u svim detaljima. Kuhinja je rađena po mjeri, skicu koju je Edita Šimić zamislila realizirao je team Ivy’s Design iz Berlina (cure su iz naše regije i rade super interijere) gdje Edita i njezina Kuživancija žive. Kuhinja i dnevni boravak imaju vanjsku staklenu stijenku cijelom dužinom prostora, izvrsna pozicija za dnevno svijetlo. Ljeti se cijela kuhinja i trpezarija pretvaraju u terasu, što je idealna kombinacija kada živiš u zgradi.

(K)uživancija

U trpezariji nema slika i detalja, Edita se odlučila za bojani zid koji se savršeno uklopio u interijer kuhinje i trpezarije. E sada kuhinja, cijela pozornost je na visećim elementi uramljenim staklenim okvirima. I da, opet potvrda koliko samo jedan kvalitetan detalj može izmijeniti ili ispuniti cijeli prostor. Unutar tih blokova sve je savršeno posloženo, svaka posuda je na svom mjestu i pomno odabrana. Tu je i pomoćni stol s prostorom za posude, tave i pribor. S lijeve strane u kuhinji je ugradbeni plakar u istoj boji kao i kuhinja, gdje su sve ostale kuhinjske stvari za koje na prvu mislimo pa gdje joj sve stane. Edita je prije kuharice tvrdih korica, a koja izlazi uskoro, napravila i online brošuru zdravih recepata (zimskih i ljetnih verzija), OVDJE je link za recepte za ljetne zdrave doručke.

(K)uživancija
(K)uživancija
(K)uživancija
(K)uživancija
(K)uživancija
(K)uživancija
K(u)živancija
https://www.instagram.com/p/BfWT9isj6zI/
Tekst: S.K.
Foto: Instagram,Kuzivancija.com
Tekst: S.K.
Foto: Instagram,Kuzivancija.com