Kožna bomber jakna je totalno muški komad, ali i sveprisutan na street style sceni

Ovako ga nose modne insajderice. Pa evo, da li bismo znali “iznijeti” ovaj model jakne!?

Vrijeme je da pregledamo što sve imamo spremljeno od onih stvari koje vjerno čuvamo i od kojih se ne možemo odvojiti. I postoji li to danas, u ovom brzom vremenu. Ili da pregledamo njegove modne uspomene iz ormara. Ili tatine ili bratove. Oni koji imaju ovakav model još negdje spremljen, molimo nastavite nas čitati.

@ivanamentlova
@sofiamcoelho

Ovako to ide sada, modne insajderice dobiju odjevni komad kojeg onda stilski iznesu na scenu, tj. na svoj modni IG profil i budu plaćene za to. I tako jedna po jedna i ciljna niša je već uočila taj jedan komad kojeg su one suptilno promovirale. Jedino je važno kako to predočiti svojoj ciljnoj niši. One to rade besprijekorno, nonšalantno, bez imalo napora. I to volimo.

@fashionhurricanebyv

I evo danas pričamo o kožnoj bomber jakni, koja već neko vrijeme, suptilno, puni IG modne žurnale. Nakon spitfajerica, kako ih mi zovemo, ide zima i potrebne su malo deblje verzije. Tu uskače napuhana verzija kožne jakne koja nam se posebno svidjela. Nosiva je, robusna, topla, velika i da se kombinirati i preko debelog pletiva, s kapama i šalovima, ona je i klasik. A najefektnija i nimalo očekivana kombinacija je ovakva kožna bomber jakna + suknja i fine potpetice. Ovaj model nije novina jer ovakve jakne nosili su dečki prije deceniju i puno više i to baš nosili i bili pravi frajeri. Sada smo eto mi frajerice, pa evo ne znamo da li je to bolje ili lošije. Ali nećemo tu temu ovdje otvarati.

@eripalko
@pernilleteisbaek
@@ivanamentlova
@alexxcoll
@yuliawave
@sofiamcoelho
@alexxcoll
Sanda Kraljević
Foto: @ivanamentlova @thefashionguitar
Sanda Kraljević
Foto: @ivanamentlova @thefashionguitar