Kitchen To Love!

Sigurno ste primijetili da su nama interijeri jednako inspirativni kao i moda.

Inspiriraju nas u mnogim segmentima – uživanja u pripremanju jela i kuhanju, inspiriraju nas da i dalje volimo i divimo se sitnim detaljima u svome domu koje s ljubavlju postavljamo, mijenjamo, gledamo, čuvamo. Poodavno nam je ova kuhinja “upala” u SAVE folder na svemoćnoj IG mreži, a kako i ne bi kada je clean, jednostavna, a opet itekako efektna. U njoj, sa svakom novom fotografijom, primjećujemo neke nove detalje koji nas inspiriraju i onda svaki vikend nešto premještamo i dobijemo silnu dozu inspiracije za pripremu ručka, stiliziranje stola, jer kako ne proslaviti vikend kada smo svi na okupu i ne jedemo s nogu kako to biva od ponedjeljka do petka.

@hannesmauritzson

Vjerujemo da je kod većine ista priča. I zato vas vodimo u stan, u interijer i predivnu kuhinju jednog muškarca. Ništa neočekivano, osobno znam nekolicinu iz uskog kruga prijatelja koji stvarno dobro kuhaju, uživaju u pripremi jela onako s krpom na ramenu i vole interijere. Tako da ovdje nema uskličnika.

@hannesmauritzson

Nadamo se da će vas ova kuhinja ili bolje reći interijer, utoliko inspirirati i pokazati da stvar stila, uživanja i lifestyle nije u novcu – jasno i istinito. Na ovim fotografijama je sve savršeno stilizirano, a ništa od ovog nije nemoguće, nije skuplje nego u našim trgovinama, hoćemo reći sve je dostupno. Jedina iznimka je ono što se na ovim fotografijama i primijeti i što želimo prenijeti, a to je drugačiji, radostan, neopterećen, normalan lifestyle. A sada uživajte u kuhinji Hennesa Mauritzsona!

@hannesmauritzson

Ps. Naglasak je na bijelim retro pločicama i clean elementima bez gornjih elemenata. Dominiraju viseće žarulje i zidne lampe bez puno detalja na zidovima i bez zavjesa, ali štukature na stropovima daju taj poseban štih prostoru koji imaju građanski stanovi iz 19. stoljeća.

@hannesmauritzson
@hannesmauritzson
@hannesmauritzson
@hannesmauritzson
@hannesmauritzson
@hannesmauritzson
@hannesmauritzson
@hannesmauritzson
Sanda Kraljević
Foto: @hannesmauritzson
Sanda Kraljević
Foto: @hannesmauritzson