Kažu da je vrijeme za kupovinu kupaćih kostima

A teško da ćemo skoro pakirati kostime i sve potrebno za plažu.

Pa samo pogledajte ovo varljivo vrijeme (ali prognoza za maj je jako optimistična, pa da vidimo), a tek pusti testovi, potvrde, etc. Ipak, ne želimo ostati nespremne za sve ono što će nam ljeto priuštiti, naravno očekujemo slabljenje mjera za prijelaz granica, koronu da nas kao kiša napusti – da, baš kao što pjesmica kaže!

@saraloura

Tu su i kupališta, jezera, rijeke u Bosni i Hercegovini, a mi vam u duhu ovakvog uvoda donosimo modele kupaćih kostima i badića koji će nas utješiti, dok naša savršeno glatka stopala ne dodirnu vrući pijesak! Nekad ovi kostimi mogu poslužiti i kao topovi u kombinaciji sa šorcevima, za one koji se usude i koji su vrijedno radili na svojim mišićima, stomačnim mišićima i bicepsima.

@fellaswim
@tropicofc

Neobične tkanine su in: elastični trikoi, šljašteći detalji, ali i končani modeli. Veoma popularni Oséree brand sa svojim modelima u vibrantnoj paleti zelenih tonova, boji lavande i tirkiznoj. Tu su i brandovi Oceanus i ACK, puni života i radosti i neke nostalgične note.

@osereeswimwear

I da, hrvatski brand My choice by Lidija Lešić napravio je boom sa svojim modelima badića u končanoj verziji.

@mychoice.hr
@mychoise.hr

Ne možemo ne spomenuti i srpski brand COAST, vrijedan svake pažnje.

@coast.thebrand

Zatvorite oči na trenutak, meditirajte i teleportirajte se na željenu plažu ili destinaciju, uz zvuke i šum mora ili oceana, upravo onako kako vam raspoloženje diktira. Za sve to morate si naći baš taj killer bathing suit! I da, ovaj put vam nećemo prezentirati modele high street kolekcija, dovoljno je da pogledate ove odabrane brandove i njihove modele i dobijete instant inspiraciju za pronalazak povoljnijih high street verzija. Dakle, disko fever 60-tih, 70-tih i mnogo mašte!

@nojinasty

Ps. Moramo priznati da nam se Oséree brand uvukao pod kožu! Obožavamo ovaj brand i njihov način komunikacije na društvenim mrežama.

@osereeswimwear

Pa pogledajte ih, o njima vam pričamo!

OSÉREE
Lejla Balavac Vučković
Foto: @avivastella @oseresewimwear
Lejla Balavac Vučković
Foto: @avivastella @oseresewimwear