Kakvi kupaći kostimi vladaju ljetom?

Ljeto je u gradu, u uredima smo, a fokus nam je samo na plaži.

Odbrojavanje. Vrijeme je za pripremu za GO. Za nekoga apsolutna neopterećenost i modna nehajnost. Za nekoga nužno zlo. Kupaći kostimi. Mi ih volimo birati i nositi bez obzira jesmo li vježbali ili ne. Magija mu je u tih nekoliko sekundica koliko vam je potrebno da ga obučete, nabacite pareo suknju ili košulju i u outfitu ste laganom kao summer breeze. Kakvi kostimi vladaju ljetom? Ukratko: mikro – visoki struk i puuuno kože.

@alessawinter
@sullivang

SEKSIPIL MINIMALIZMA

@gildaambrosio

Ne postoji atraktivniji i izazovniji model kupaćeg kostima od sljedećeg. Bikini kroj, visoki struk je obvezan, podesive vezice poželjne, trokutići u gornjem dijelu i totalni minimalizam u kroju. Na vama je samo da izaberete favoritnu boju, a sanjivih kolorita zaista ima na pretek. Kod ovakvih kupaćih kostima tkanine je malo. Ma mrva. Nose se visoko podignutog vezanja na bedrima što vizualno izdužuje figuru, a kada sve to fino namjestite, materijal se lagano nabire i bikini izgleda još bolje. Kada pričamo o ovom modelu kupaćih u glavi nam se instant javljaju dvije adrese, i to domaće. Prva je hrvatska adresa PEAU a druga SABBA.

ANIMALNI UZORAK ZEBRE

@same

Ljetna moda sezone 22′ lansirala je u visine animlni print s naglaskom na zebru. O ovom izazovnom printu pričali smo nedavno i zavoljeli smo atraktivnost koju nosi sa sobom. Animalni print super izgleda i u jednodijelni i dvodijelni formi, zanimljiv, upečatljiv i nosi taj neki theAttico vibe koji volimo posebno u ljetnim danima. Animalni print na kupaćem ove sezone potražite u Mangu, Rat&Boa, a posebno naginjemo ka bikiniju brenda @same iz Los Angelesa. Izvedba koju još nismo vidjeli u swimwear univerzumu. Oni su izbacili kulerski model bikinija u duplo slojevitoj izvedbi od kojeg gornji sloj crnom bojom balansira donji koji proviriva u zebrastim prugama.

@amitphilip

SANJIVO I SJAJNO

@osereeswimwear

Uz jedinstveni kroj, pravo vrijeme je da se odvažite odlučiti za unikatnu sjajnu lycru. Prava glitter rapsodija odvija se na tkaninama kupaćih kostima ovoga ljeta. Ovo je možda i najizraženiji trend sezone kada govorimo o kupaćim kostimima, a potvrda nam je i dizajnerska ponuda ovakvih kostima kojih je na pretek. Unutar ovoga trenda postoje i dva jaka smjera u kojima možete ići (još se ne zna koji je popularniji). Birajte šljokičasto sjajno ili metalik. Ukoliko želite šljokičasto sjajni bikini vaša adresa je neprevaziđeni @osereeswimwear. Tkanine su im prekrasne, kombinacija boja sanjiva, mnogo color block-a i nekadašnje disko atmosfere, a sve to u ludo dobrim što jednodijelnim što dvodijelnim krojevima.

@osereeswimwear
@osereeswimwear

Ako vas više privlači ideja pop mode 80-tih, metalika i suptilnog prelijevanja odsjaja na suncu usredotočite se na srebrnu verziju najseksi talijanskog brenda The Attico, potom na Isabel Marant i Rotate, a imamo i odličnu high street preporuku – limeta metalik bikini kuće Mango.

@chiarabiasi
Lea Kraljević
Foto: @gildaambrosio @mao.ge
Lea Kraljević
Foto: @gildaambrosio @mao.ge