Kako miriše divlja proslava života koja evocira i najtanje emocije?

Donosimo priču o novom YSL Black Opium Le Parfum!

Koliko smo očarani svime što pravi kuća YSL, to je posebna priča koja zavodi od samih početaka. Mi svaki put dovoljno dugo šutimo nakon prikaza svake njihove kolekcije (ali baš svake) i modne kampanje, neovisno ko ju i kada vodi. YSL evocira sve što moda treba da bude: izazovna, mistična, energična i svoja!

YSL Spring 23
YSL Spring 23

Ok, ovdje pričamo o YSL parfemu koji je tek lansiran na BH tržište, a koji, barem nama u redakciji, evocira uspomene kada smo kao male kriomice mirisale YSL Opium parfem kod svojih mama, tetki, starijih rođakinja, maminih prijateljica etc. Sve je to bilo kriomice i sve je to bilo s razlogom jer se ta bočica parfema čuvala i koristila baš u nekim posebnim prilikama. Sve je to onda, davno. bilo malo drugačije. I da vam iskreno kažemo, puno zanimljive, puno više snova i puno maštanja. Kažu da se nekada davno tako disalo.

@yslbeauty

I gle, sada je lansiran novi YSL Opium parfem i zove se Black Opium i u svom predstavljanju medijima priča u divljoj proslavi života, kako god zvučalo na prvu, ima smisla…. Priča je to o vraćanju izgubljenih osjećaja pobuđenih u nezaboravnim večerima. O ponovnim posjedovanjem trenutaka naše noćne predaje. Dijeljenje novih iskustava. Oslobađanje suspregnutih osjećaja… sve ono u čemu treba da uživamo jer samo jednom se živi. I nije to floskula, i nije da svi znamo istinski uživati i živjeti život. To je realnost. A vidite, parfemi su ti koji nam dopuštaju da evociramo, maštamo, slavimo i živimo barem na trenutak ono što nam ti njihovi mirisi pružaju u tom nekom kratkom imaginarnom dijelu sjećanja.

@yslbeauty

U svemu tome ne možemo ne spomenuti par činjenica koje vrijedi znati u našim malim chi chat razgovorima o tim sporednim, a jako bitnim, mirisnim stvarima. Godine 1977. Yves Saint Laurent uzdrmao je i zaprepastio svijet najsubverzivnijim mirisom koji je dotad lansiran. Goruća mješavina smola i začina koju je Yves nazvao svojim “vatrenim cvjetovima”, provokativno nazvana Opium, bio je jedan od najprepoznatljivijih mirisa 20. stoljeća. Svjetski bestseller koji je redefinirao dubinu, bogatstvo i intenzitet mirisa visoke mode od trenutka kad je lansiran u crvenoj bočici s resicama, koja je istog trena dobila kultni status popularne kulture.

@yslbeauty

Godine 2014. Black Opium Eau de Parfum je za 21. stoljeće čuveni mit odjenuo u novo ruho, uvodeći uzbudljivu novinu u industriju parfema. Prva ekstremno velika doza akorda crne kave u ženstvenu mirisu YSL-a, pojačana seksi bijelim cvijećem i opojnom vanilijom. I opet je podsjetio da se usudimo biti drukčije, ženstveno mistične i da uživamo u sebi. U 2023., YSL Beauty daje sve od sebe s najintenzivnijom verzijom parfema Black Opium dosad: BLACK OPIUM LE PARFUM i to u potpunoj navali vanilije s kultnim akordom kave plus opojan buket bijelog cvijeća koji osvjetljava našu ženstvenost.

A cijela priča kratkog YSL Black Opium beauty filma ima Zoe Kravitz u glavnoj ulozi, koja svoju ekipu, odjevenu u crno, vodi u uzbudljivi noćni izlazak pod blještavim svjetlima velikog grada, od vrha luksuznog stana na vrhu nebodera do svjetlucave, crvene kupole na krovu, i sve pokretano jednim potiskom BLACK OPIUMA koji dan pretvara u najuzbudljiviju noć. Pa evo, neka nam noći budu ljepše od dana. Uvjereni smo da nam to svima ponekad treba! #TheNightlsOurs #YSLbeauty

Styležurnal
Foto: YSL Beauty
Styležurnal
Foto: YSL Beauty