Kako izgleda savršeno stiliziran stol?

Donosimo vam 3 adrese neuobičajenog posuđa za najljepši stol ikada.
@giulia_sorace

Već smo pričali o šarenim interijerskim adresama OVDJE, spomenutim dodajemo nove, ovoga puta one koje imaju nesvakidašnje lijepo posuđe. Mislim, zamislite najobičniji drveni stol, balkon ili dvorište, svijeće, plane posuđe koje već imate i dodate mu nekoliko ovakvih fantastičnih tanjura. Vino, dobra klopa, još bolje društvo i imate magičnu večer iz udobnosti doma.

@artemest

Funky Table

Selektiraju najbolje od ručno izrađenog posuđa Italije. Inspiraciju pronalaze u tradiciji svih dijelova svijeta, a na tu tradiciju dodaju otkačene ilustracije modernog doba. Ukratko to je recept adrese Funky Table čije vam ime govori u stvari – sve.

@funkytable_milano

Pravi odabir za vas ukoliko volite one starinske porculanske šalice, ali ipak ne želite da vaš stol izgleda poput stola vaše bake. Oni pružaju savršen omjer prošlosti i sadašnjosti na posuđu.

@funkytable_milano
@funkytable_milano

Dodatan plus je što se svaki tanjur, zdjela ili čaša kupuje na komad, tako da sami dozirate tu prošlost ili modernizam, kombinirate boje i stilove onoliko koliko vam se luduje.

Les Ottomans

@les_ottomans

Kažu da njihovo posuđe oslikava Orient. I zaista oslikavaju orijentalne turske motive, muškarce Osmanskog carstva, Bospor. Preko Bospora došli su i do tropske egzotike. Nude eksploziju svega. Dakle ne postoji cvijet, a ni životinja koju nisu preslikali na svoje posuđe. Sve u svemu pravi šik kič u dobrom smislu.

@les_ottomans

Plus njihovi tanjuri izgledaju fantastično i kao zidne dekoracije!

@les_ottomans

Owe The Glow

@ovetheglow

Owe the Glowe je najsmirenija, umjerenija estetikom i bojama od spomenutih. Na njihovom posuđu uglavnom su oslikana ženska lica, žene astronauti, žene kako plaze jezik, usne, trepavice u crno-bijelom tonu. Za coffee table nude famoznu plavo-zlatnu tacnu na kojima će najobičnije čaše izgledati sve samo ne obično.

@ovetheglow
Lea Kraljević
Foto: @funkytable_milano @les_ottomans
Lea Kraljević
Foto: @funkytable_milano @les_ottomans